"sanki birileri deneyler yapıyor ve bütün dünya onların laboratuvarı." -fringe

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > yeni sezon beklentim yok

yeni konu aç yeni sezon beklentim yok

İzlemeyide duşunmuyorum yeni companion rezalet ötesi itici birde ingiliz aksanı iticiyseniz sizi daha itici yapar ne zaman başlayacağıda belli değil dizinin ellerinden efsane hikaye var ama rezil ediyorlar

Yarı ingiliz olarak seni kınıyorum dünyadaki en güzel aksan ingiliz aksanıdır diziye başladım sırf o aksan için

Dizideki doktorlar 1963 ten beri ingiliz aksanı ile konuşuyorlar çünkü dizi ingiliz dizisi. Yeni sezona kadar iyi dayanmışsın

benimde bir beklentim yok yni yol arkadaşı bana (tabiki izlenmeden karar verilmez ama) itici geldi ve bu sezonun çok samimi olucağını düşünmüyorum

Zamanında benzer şeyler Peter Capaldi içinde söylenmişti. Eğer kadroya alıdılarsa bir bildikleri vardır, bence izledikten sonra yol arkadaşına olan önyargıların söner.. Ayrıca İngiliz dizisi forumunda İngiliz aksanını eleştirmek büyük cesaret.

bişe demem lazım mal mısın ? ingiliz aksanı kadar sempatik karizmatik ilgi çekici aksan mı var ingilizcede ve dizi 1963 den beri bilinen hatta guiness rekorlar kitabına girmiş 51 yıldır devam eden gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biriyken senin böyle demen ilk söylediğimin kanıtıdır. tabiki beğenmeyebilirsin ingiliz aksanını ama yeni sezonun bomba olacağını değiştirmez her yeni companyde bunu yapanlar oluyor zaten dizinin işleyişi bunun üstüne kurulmuş sonsuza kadar clara yada rose yada ne bilim dona falan olmayacağı biliniyor elbet hatırlattıkları zmanlar olacak ama bu dizide ne doktor ne companyler kalıcı değil bunu bilerek izlemen lazımdı her doktor değiştiğinde company değiştiğinde adamlar seyirciye göre kendilerini düzenleseler dizinin buraya kadar süreceğini sanmıyorum zaten. yorum yapman bile hata olmuş izleme olur biter

mrscimbomist vur dedikce oldurmus ama katiliyorum.

Siz okuma özurlu musunuz ingiliz aksanı itici biriyseniz sizi daha itici yapar dedim benim göruşum bu ingiliz aksanını bende severim şimdi tip olarak itici bulduğum companion birde ingiliz aksanı konuşacak sinirim daha çok bozulacak bahsettiğim şey bu bir tane mal algıyı yaratmış ingiliz aksanına laf ediyor diye diğerleride onu takip etmiş

8-9 rezaletti heaven bent bölumu ile kurtardı o 2 sezonu kendinizi kandırıyorsunuz dizi zamanında bile çıkmadı emin olun dw tarihi hakkında bilgim hepinizden fazladır bana bir şey öğretmeye çalışmayın

Bu arada sadece benimkisi önyargıydı şu an fragmanı izledim bir iticiliği yok aksanının sadece alışılmadık bir tarzı var zaten ben komple ingiliz aksanına laf etmedim bazı insanlarda itici durabildiğinden bahsettim.Doctor who'yu çok severim tek şikayetim eldeki malzemenin kötu kullanılması bu kadar saldırgan olmayın hepimiz aynı şeyi istiyoruz :D

itici gelenler ittirip gitsinler diyorum !!! DOKTORA İTİCİ DİYOSANIZ AYNAYA BAKIN VE ARMUT YEMEYİN SULUDUR AGZINIZA BULASIR AKAR DİKKAT ETMELİSİNİZ DEMEYİN !!! KIZDIRMAYIN BENİ CILDIRMAYINNN

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık