"bir insana yapılacak en büyük kötülük ona umut verip sonra hiçbir şey olmamış gibi gitmektir." -friends

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > yeni sezon beklentim yok

yeni konu aç yeni sezon beklentim yok

İzlemeyide duşunmuyorum yeni companion rezalet ötesi itici birde ingiliz aksanı iticiyseniz sizi daha itici yapar ne zaman başlayacağıda belli değil dizinin ellerinden efsane hikaye var ama rezil ediyorlar

götunuz ilemi okuyorsunuz kaç yaşındasınız siz :D

üzerine çok gelindiğini görünce yanar dönerli konuşmuşsun fazla uzatmayalım tutarsız konuşuyosun çünkü

"İngiliz dizisinde niye ingiliz aksanıyla konuşuyorlar?" gibi bir soru oluştu. Saçma Türk dizilerindede niye Türk aksanıyla konuşuyorlar diye soralım ozaman değilmi?

ya kardeşim izle veya izleme ingiliz aksanı konusunda da senin tercihindir ama şunu da söylemem lazım herkesin kendi favori sezonlarının favori company lerinin olması normal senin aksanla ilgili yorumun nasıl ki kimseyi ilgilendirmiyorsa son iki sezonu yargılamak da sana düşmedi ayrıca yıllar sonra ilk kez doctor who bir bölümü için ödül aldı heaven sent le hani senin iyi veya kötü ölçütün nedir bilmiyorum ama gerek grafikler gerekse konunun genişliği açısından son sezon aldı başını gitti diyebilirim peter capaldi gibi bir yeteneği böyle kolay harcamayın ya

@Sandor_Clegane Ben senin aksine Peter'ın bölümlerini çok güzel buluyorum sadece 8.sezon güzel bir sezon finali yapamadılar ona katılıyorum. Ama Missy'nin Master olması felan gayet iyidi.

bence güzel bişeyler çıkıcak ortaya en azından clara gibi çok bilmiş değil ne olduğunu bilmiyo ve doctorla öğrenecek rose gibi.onun dışında moffat artık companionlardan yola çıkarak değil de davies gibi yeni düşmanlar eklese hikaye efsane olur

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık