"bir adam kendi oğlunun ölümünü görecek kadar yaşamamalı." -oz

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > Zaman makinesi gercek mi sizce?

yeni konu aç Zaman makinesi gercek mi sizce?

Ben zaman yolculuguna cikan insanlarin varligina inaniyorum bilmem siz neler dusunuyorsunuz

bence geleceğe değil ama geçmişe gitmek mümkün olabilir daha doğrusu şöyle düşünüyorum.Dünyada yaşanan her olayın arkasında bıraktjğı zaman çizgisi veya frekans çizgisine gidilebilir yada bu şekilde geçmişe gitmeden o noktadaki yaşanan olayın videosu gibi görebiliriz akışa müdahale edilemez gibi düşünüyorum şayet bu gerçekleşmiş olsa piramitlerin nasıl yapıldığını,dinazor tarihine kadar görebiliriz.Her zaman bu fikrimi benimsedim geleceğe gitmektense bu şekilde kolay bir şekilde geçmişe gidebiliriz.
Mutlu kalın,bilgili kalın,fikir üreten beyinle kalın...

Kamei benden önce davrandı. Bu dedikleri zaten yapıldı. Açıklanmamasının nedeni gerçekler bazı çevrelerin işine gelmiyor. Bize dünya tarihi diye anlatılan Avrupa tarihi Asya, Amerika, Afrika da ki tarih anlatılmıyor bize Örneğin Stonehenge'in daha küçük versiyonunun Sahra çölünde bulunması gündeme hiç gelmiyor. Yani Geçmişe yada geleceğe gidemiyoruz ama geçmişi izleyebiliyoruz

sharkface i phone kutsal kitabta yok ama gerçekte var boyle bak

@respectful affedersin zamanda 1 yıl yolculuk yaptım yeni gördüm ;)
bu konuda bir aralar epey araştırma yapmıştım. 1 yıl sonra bunu mu yazdın diyebilirsin ama kabul et esprim güzeldi.

Zamanda geriye gitmek teorikde bile imkansız vari bir olaydır paralel evren denilen birşey var bilim insanları bunu kendi tarzlarında kanıtlamaya çalışıyorlar ama bu paralel evren hep gelecekle ilgili zamanda ileri gitmek mümkün çünkü henüz yazılmış kesin birşey yok paralel evren de bu demek ama geçmiş yazılmış ve kapanmış değiştirmek paradox yaratır bunu net şekilde rose döneminde anlattılar babasını kurtarınca neler olduğunu gördük temsili tabi ki.. Ama bu koca evren sadece biz yaşayalım diye yok düzenin bir sorumluları olmalı oradaki ejderhalar onu temsil ediyordu birinin ölümünü engellemek için başka bir ölüm gerekir çok eski büyü ile ilgili bilgilerde de geçer evrenin kapanmış defterini yeniden açamazsın. Ama gelecek mümkün fareleri ışınlamayı hücre bozulmadan yapmaya başladılar eğer insanları da başka bir yere ışınlama evresine ulaşırlarsa işte o zaman paralel evrenler sayesinde geleceğe gidebiliriz...

konuya abone kullanıcılar 13

Yukarı Çık