"bu hamburgeri o kadar çok sevdim ki, kıçımdan çıkmasın diye kıçımı dikmek istiyorum." -himym

Fear the Walking Dead tartışma forumu

Tüm Forumlar > Fear the Walking Dead > walking dead izlemeden bu diziye başlanmalı mı

yeni konu aç walking dead izlemeden bu diziye başlanmalı mı

walking dean izlemedim henüz izlemeden bu diziye başlasam çok şey kaçırır mıyım yoksa hiçbirsey kaçırmam mı??

Olaylar paralel gitmediği için bi sıkıntı olucağını düşünmüyorum ama Twd'yi izlersen bunu daha heyecanlı izleyeceğini düşünüyorum.Karakterlerin karşılaştırılması açısından da güzel olur bence.

farketmez tabi bana sorarsan otur bi cırpıda twd bitir zaten bu diziye büyük keyifle başlarsın benim gibi twd hayranları bu diziyi bu yüzden çok tutuyor :D

Fark etmez aynı dünyada 2 farklı grubun hikayelerini anlatıyo konuların kesişeceklerini zannetmiyorum kesişseler bile büyük ihtimal easter egg tarzı bir şey olur.

Kitap okumaya başlamak gibi düşün eğer ilk FTWD'ye başlarsan olayların nasıl başladığını ve geliştiğini görürsün TWD'ye başlarsan kitabın ortasından başlamış gibi kafanda soru işaretleri olarak izlersin o yüzden ilk FTWD'ye başlaman daha iyi bizim imkânımız yoktu malasef,ortasından başladık kitabın.

konuya abone kullanıcılar 15

Yukarı Çık