"insanların ‘ama’ kelimesinden önce söylediklerinin hiçbir önemi yoktur." -game of thrones

Friends tartışma forumu

Tüm Forumlar > Friends > Dizide en çok üzüldüğünüz olay ne?

yeni konu aç Dizide en çok üzüldüğünüz olay ne?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Joey'in Rachel'a olan aşkının imkansızlığı.

bitmesi

Joey ve Phoebe'nin birlikte olmaması. En azından Joey'nin biriyle birlikte olması lazımdı. Herkesin hayatı değişmişken onunki aynı kaldı.

joey ile phobe olmalıydı

phoebe ve joey'nin aralarında birşey olmaması... o kadar yakışıyorlardı ki.

Ben ömrümde böyle spoiler görmedim :) melisagerçek:)

dizinin bitmesi,phoebe nin bebeklerini vermesi,Rachel ile Ross un ilk ayrılma sahnesi,Monica'nin Chandler'la evlenmek için teklif etmesi ..daha çok var

Rachel ve Joey arasında olanlar, Phoebe ve Joey arasında olmayanlar (onları çok yakıştırıyordum), Phoebe nin çocukları vermesi, Chandler ve Monica nın çocuklarının olmaması ve de biraz eksik bitti sanki daha görmemiz gereken şeyler vardı. Chandler ve Monica nın bebeklerini büyütmesi ve Joey in hayatının aşkını bulup evlenmesi gibi.

bitmesi.
o duygu nasıl anlatılır bilmiyorum ama bittirdikten sonra en yakın arkadaşımı kaybetmiş gibi kos koca bir boşluğa düştüm.

Dizinin başından beri rachel,ross,ross,rachel,rachel,ross bi türlü olmadı aralarında düzgün bi ilişki dizinin sonunda adam akıllı evlenip mutlu olduklarını görmezsem ölürüm.

Joey ve Rachel'ın arasındakilerin saçma sapan sebeplerle bitirilmesi.Yani bu dizi de onca ilişkide onca şey yaşandı.Bu ilişkinin de hakkı verilebilirdi.

Yukarı Çık