"bu da bir rüyaysa, beni uyandırmaya çalışan herkesi öldürürüm." -game of thrones

Friends tartışma forumu

Tüm Forumlar > Friends > HIMYM'i Friends'ten daha önce izleyenler

yeni konu aç HIMYM'i Friends'ten daha önce izleyenler

Sizce aynı tadı veriyor mu HIMYM izledikten sonrası boş mu ? Başlamalı mıyım ?

2. Sezonun sonlarına geldim dizi gayet güzel bağladı kendine şimdilik aynı tadı yakalamadı ama çok yaklaştı kesinlikle. Başlamalısın.

Kesinlikle güzel bir dizi. Ben de senin gibi önce HIMYM izledim sonra can sıkıntısından biraz da meraktan açtım Friends izlemeye başladım. Şuan 2. sezonun sonundayım beklentim çok yüksek değildi elbette ister istemez ben de iki diziyi kıyaslayarak başladım ama sonra anladım ki aynı tadı aramak yanlışmış. Bir kere bize iki diziyi sevdiren karakterleri ve iki dizide de farklı karakterler farklı tarzda işlenmiş ama hepsi kendini sevdiriyor... Yani demem o ki başla pişman olmazsın :)

Aynı şekilde başladım bende ama ne olursa olsun HIMYM'in yeri çok ayrı benim için

Kesinlikle başlamalısın HIMYM da güzel ama Friends çok başka bir şey.

Ben şuan bunu yapıyorum.6.sezondayım.HIMYM , Friends'in PVP serverı. Erkekler anladı kızlar için meal yapayım . Şimdi karakterler Friends'te daha detaylı her karakterle bağ kuruyorsun.Fakat HIMYM 'da sadece Barney'le kurabiliyorsun bu açıdan 1 0 önde başladık.İkinci olarak HIMYM'da karakterlerin özellikle Barney'in yaşam stili olsun , icatları olsun çok sıradışı ve normal hayatta mümkün değil.Friends'te gerçekçilik ön planda ve karakterler dediğim gibi daha derin.2 0 yapar bu da skoru.HIMYM'in finali bok gibi Friends'in kini bilmiyorum ondan hala 2 0 :D
Yani velhasılkelam izle kardeşim.Ben de ön yargı ile yaklaştım başta şuan pişmanım izliyorum iş güçten vakit buldukça iyi seyirler dilerim...

HIMYM'in iyi yanları Barney 1 0 , Marshall'ın oyunculuğu hele o babası öldüğü sahnedeki kestiği rol efsaneydi , ayrıca doğaçlama olduğu halde bu kadar iyi rol kestiyse 2 0 ı hakeder.Barney Robin aşkı 3 0 , final bölümü -10 a 0 yapar diziyi ve akıllarda bir tek Barney kalır.

Ayrıca iki filmde müşterek yani ortak yönler var.Dairelerde geçmesi gibi.Barney ve Chandler ın işlerinin bilinmemesi gibi falan daha deşsek çok şey çıkar altından da aklıma gelmedi.Bu dizi kısacası HIMYM'a ilham vermiş fakat onun yakaladığı atmosferden daha gerçekçi bir kurgu ortaya sunmuş başyapıt.HIMYM ise bittiği zaman akılda bak yine üstünü basa basa söylüyorum friendsi bitirince yine yazacağım BARNEY STINSON hariç aklımda hiç bir şey bırakmadı.Ted the Artitect mi başrol Barney mi başrol dizide bir yerden sonra karışıyor onu bitirdiğine göre demek istediğimi anlarsın

ilk önce HIMYM ile başladım ve açıkçası friendsin daha güzel olacağı hakkında hiç umudum yoktu. HIMYM kadar mükemmel bir dizi bulamayacağıma da emindim. Friendsin ilk 3 sezonunda falan hala HIMYMciydim ama sonra her şey değişti.. Açık ara friendsin verdiği tat hiç bir şeye değişilmez. Ben de çok düşündüm izlesem mi izlemesem mi diye ama asla pişman değilim. Keşke çok çok daha önce izleseymişim.

HIMYM'daki birçok sahnenin(seneryonun) Friends'den birebir alınmış olduğunu friends izlerken farkedeceksiniz

iyiki hımym i daha önce izlemişim yoksa izlerken herşey çok tanıdık gelecekti ve büyük ihtimalle sıkılacaktım ama şu anda friends izlerken kaynağa ulaşmış gibi hissediyorum ve bu beni çok mutlu ediyor

Yukarı Çık