"seninle olduğum zamanlar dışında hep yalnızdım." -spartacus

Friends tartışma forumu

Tüm Forumlar > Friends > HIMYM'i Friends'ten daha önce izleyenler

yeni konu aç HIMYM'i Friends'ten daha önce izleyenler

Sizce aynı tadı veriyor mu HIMYM izledikten sonrası boş mu ? Başlamalı mıyım ?

friendsi izlerken hımym dan benzerlikler görünce mutlu oluyorsun özellikle barneyle ilgili o yüzden bence önce hımym izlemek daha mantıklı zaten

Ben de ilk hımym izleyenlerdenim.Ve herkes hımym,friends özentisi diyordu.Neymiş bu bakayım dedim,hayran kaldım.Bana göre kesinlikle friends hımym'dan daha iyi.Ayrıca özenme demeyeyim ama hımymın çoğu sahnesi cidden friends'den esinlenmiş.Bir kafede oturma olayları bile:d Çok daha fazla keyif alacaksın friends izlerken,düşünme bile başla derim ben.
Not: Az önce friends'i bitirdim,tam anlamıyla boşluktayım..

himym'ı izleyip yarım bırakanlardan biriyim şuan diziye dair ne hatırlıyorsun diye sorarsanız bir tek barney diyebilirim.
friends benim için çok ayrı, her karakteri her olayı o kadar detaylandırıp güzelleştiriyorlar ki sevmemek elde değil.

şuan HIMYM 5.sezon 19.bölümdeyim ama friends kadar sarmadı beni onu izlerken sıkılıyorum ve friends dizisinden bölümler izliyorum yani kısacası FRİENDS KOMEDİ DİZİLERİNİN BABASIDIR

HIMYM, Friends'ten önce izlenmelidir kesinlikle. HIMYM çok güzel bir dizi ama Friends bir efsanedir gözümde. İlk HIMYM izlersen Friends'te beklediğinden fazlasını bulursun. Asıl sorun ilk Friends'i izlemekte. HIMYM'da sonradan tat bulamayabilirsin.

Herkes dediğimi demiş 3 aşşa 5 yukarı :D . Kısacası HIMYM önce izlenir Friends sonra izlenir. Diğer türlü herhangi bir Friends fanının HIMYM'ı gidip özel olarak izleyeceğini veya izlese de bitirebileceğini sanmıyorum.Zaten genelde de dediğim gibi olmakta.

Ayrıca Friends izleyenlere tavsiye , boşluğa düştüyseniz Joey dizisine bakabilirsiniz ben diziyi bitirdikten sonra oraya bir bakış atıcam :)

Himym'ı dört kere izledim. Friends'in şu an 9. sezonundayım. Himym ile kıyaslamam gerekirse Barney ve Marshall'ın diğerlerini gölgede bırakan iyi oyunculuğuna karşılık Friends'te herkes iyi oynuyor. Friends sosyal çevre bakımından daha realist. Fakat hangisi daha iyi diye kıyaslamak yanlış olur, ikisinin de keyfi emin olun ayrı. Umarım ki Himym gibi leş bir finali yoktur. İyi seyirler dilerim...

Friends'te Monica çok sırıtıyor be.HIMYM'da da Jason Segel dizideki karakterinin babasının öldüğünü son anda öğrendi ve Marshall'ın babasının öldüğü sahne doğaçlama çekildi,bu bile o oyuncunun takdire şayan birisi olduğunu gösterir.Aynı şekilde Neil Patrick Harris'in normalde Eşcinsel olduğu halde çapkın bir heteroyu çok iyi şekilde oynaması ve akıllarda kalması da ayrı bir şey.

RecklessRequest'ın dediğinin açılımı bu aslında ve gerçekten de mantıklı konuşmuş.

Viva La Lágrimas, teşekkürler. Düşüncelerimi birebir aktarmışsın. Ve ayrıca;

Monica'nın gerçekten de itici bir oyunculuğu var gibi gözüküyor fakat dizide de rolü bu değil mi? Tuhaf takıntıları yüzünden Phoebe ve Rachel'ın onunla aynı evde kalmaya tahammül edemeyip taşınması, Monica'nın ilk sezonlarda bana katlanabilecek birini (erkek arkadaş) bulmak çok mu zor yalnız öleceğim diye sürekli dile getirmesi, 5 yaşında çocuk gibi en ufak şeye bile hırs yapması vs vs.

Arkadaşlar, HIMYM la Friends'i yarıştırmanız çok saçma, İkisininde bütün bölümlerini ezbere bilen sadece sitcom izleyen bir insanım. İkisini'nde tadı ayrıdır. Yok biri cafede biri barda geçiyor, yok bu ondan şundan daha komik yani gereksiz bir yorum yapıyorsunuz. Eğer sitcom bazında yarışacak diziler varsa ikiside ilk 3'e giremez( Örn :' the it crowd' ), ama benim için ikiside ilk üçte...

Yukarı Çık