"sevdiğin bir insana seni seviyorum demek bu kadar zor olmasaydı keşke." -how i met your mother

Fringe tartışma forumu

Tüm Forumlar > Fringe > Fringe vs Lost vs Prison Break (Spoiler vermeden)

yeni konu aç Fringe vs Lost vs Prison Break (Spoiler vermeden)

düşünceleriniz nedir lütfen spoiler kullanmayın

1-Fringe
2-Fringe
3-Fringe
Hepsi birer efsanedir ama fringe ayrıdır, insanı kalbinden etkiler.

Bana soracak olursan Lost sarmadı diyemem ama Lost çok uzattı bir ara sıktı yani mantık dışına çıktı yani bir ara izlemeyi bıraktım hala izlemediğim bölümleri var
Prison Break muhteşem bir diziydi ve izlediğim diziler arasında 'En İyi Final' ödülünü ona vermiş bulunmaktayım (kendi ödüllerim bunlar skdnvfas)
Ve son olarak bu üçü dışında bundan bir kaç ay öncesine kadar favori dizim Dexter idi ama onun yerini alan bir diziden bahsedicem ki o da Fringe. Sizi bilmem ama benim hayatımda izlediğim en iyi dizidir Fringe -kendi içerisinde şifreler, sorular ve o soruların cevaplarını barındıran her bölümde ufkunuzu açan bölüm sonlarında seni diğer bölüme ışınlayan (mecazen değil!) hayat iksiri gibi bir dizi- elimden gelse bu diziyi şurda 70 sayfa yine anlatırım ama okurken üşenmeyin, çok geç başladım buna çok üzülüyorum şuan (31.01.2016) son sezona geçtim ve üzülüyorum bitecek olmasına bir Flash Forward vakası daha yaşicam bitince haftalar süren bir boşluk...
Neysem sonuç olarak bende sıralayacak olursam
1- Fringe
2- Prison Break
3- Flash Forward (sdafasf sormadın ama ben önereyim)
4- Lost

Bence de Prison Break'in yerini hiç bir dizi tutamaz. Lost fazla izlemedim ama çok kitlesi olan bir dizi. Fringe ise izlenebilecek gayet güzel bir dizi. Aralarında en iyisinin Prison Break olduğunu düşünüyorum..

nasıl lost ve prison geçebilir bu diziyi anlamadım dizi top listemde fringe ilk sırada prison ve lost 8 10larda en son doctor whoyu izledigimde bu dizi gibi bir dizi bulunmaz demiştim fringe cok ayrı bu tadı verebilecek bir dizi yok fringe yani

Ben sadece lost izledim ve benim favorimdir mükemmel kurgu, efsane oyunculuklar gizem dolu bir dizi neredeyse her bölümü sezon finali niteliğinde heyecanı eksik olmuyor

@I.a8 onu bunu bilmem ama fringe in 1x12 de 2x1 için spoıler tusuna bıle basmadan spoiler veren igrenç bır yaratıksın o yorumu okuyan herkes senden nefret ediyor az insan ol piçlık yapma

3ü de mükemmel

konuya abone kullanıcılar 16

Yukarı Çık