"hepimize mutlu bir sona inanmamız öğretildi." -south park

Glee tartışma forumu

Tüm Forumlar > Glee > En duygusal bulduğunuz bölüm hangisi ?

yeni konu aç En duygusal bulduğunuz bölüm hangisi ?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Glee dizisinin tüm bölümleri arasında en duygusal bulduğunuz. Beğendiğiniz bölüm hangisi ve neden ? Bence en duygusal ve güzel olan bölüm 3.sezon 21. bölüm "Nationals" O bölümde birlik oluyolar ve yarışmadan sonra herkesin onları sevgiyle karşılaması gerçekten mükemmel. O bölümü izlerken hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Ve canım istediği zaman o bölümü açıp ağlarım sjsjs

6.sezonda Rachel'ın Broadway gösterisini sergilemesi en duygusal bölümdü bence. Her hayalin sadece hayal olarak kalmayacağını gösteriyordu.
Ve Will'in Rachel'a "Ben sana güveniyordum," demesi çok tatlıydı.
Kaçıncı bölüm tam olarak hatırlamıyorum.
Birde ilk sezonlarda Rachel burnunu beğenmediği için ameliyata girmeyi düşünüyordu. O bölümde çok duygusaldı.

her bölüm hüzünlü geliyor açıkcası o kadar seviyorum ki anlatamam en neşeli bölümde bile sevgimden gözümün dolduğunu hatırlıyorum bazen durduk yere gleeyi düşününce bile ağlarım

quarterback net 4-5 izledim hala mendile ihtiyaç duyuyorum

Finn ve Rachelın 3.sezon christmas konuşması. dolapların önünde finnin kendi adını verdiği yıldızı rachela hediye etmesi. 5x3ü izleyen neden duygulandığımı anlar. Tüm bölüm değil ama o konuşma hafızama kazındı.. 5x3 zaten hepimizin ağlamaktan ciğerlerimizin solduğu bir bölüm..

2x21
4x4
5x3
5x13
6x8(mutluluktan ağlamıştım ama o da sayılır bence)

5x03
5x13
Kesinlikle Glee'de ağlamaktan öldüren bölümler bunlardı. Onun dışında Cory'nin ne zaman lafı geçse veya anılsa, gözlerim dolmasına engel olamadım...

3. sezonun sonunda fin ve rachel'ın ayrılığı çok hüzünlüydü. Fin'in aşkı için öyle bir fedakarlık yapması beni çok etkilemişti. Bir de quarterback. Finn'in öldüğü bölüm.

konuya abone kullanıcılar 16

Yukarı Çık