"Bu kadını seviyorum. Köpekbalıklarının kanı sevdiğinden çok..." - Frank Underwood

Gotham tartışma forumu

Tüm Forumlar > Gotham > Batman serisi ve Gotham

yeni konu aç Batman serisi ve Gotham

Ben Batman serisini baştan sona birkaç kere izledim daha sonradan Gotham ı izlemeye başladım ama Batman serisini hiç izlememiş kişiler var sizce onlar önce Gotham ı izleyip daha sonra Batman serisini mi izlesin yoksa önce Batman serisini izleyip sonra Gotham ı mı izlesin ?

Ben Batman serisini izlemeden dızıyı ızledım güzel tarafı sıfır olmam ve bu yüzden dızıye ön yargıyla yaklasmamam oldu..Tek bıldıgım dızının polısıye olduguydu :D İlk sezon bır sey bılmememe ragmen bana göre harıkaydı ...Şimdi tüm batman fılmlerını ızleyecegım ve 2.sezona hazır olacagım :D:D

Nolan'ın Batman üçlemesi ayrı bir evrende geçiyor.
Gotham'da ayrı bir evren.

batman serisiyle farklı bir evren değil sadece batman serisi Gothamdan yıllar sonra olucakları anlatıyor

Sinan çok salladın. İki seri ile ilgili hiç bir bağlantı yok. Nolan 3 lemesi Dc Sinematik Evreninde bile değil, bu dizi ile mi aynı evrende olacak? Bilmeden konuşmayın gözünüzü seveyim filmini izlemeden izlerseniz hiç bir sorun olmaz.

Ayrı bir evrenden kastım şu, mesela Breaking Bad bittikten sonra Better Call Saul başladı geçmişi anlatıyor dizide. Bu ikisi arasında bağ var oyuncular, yapım şirketi, kanalı falan falan.
Ama Batman serisiyle Gotham'ın bağı yok.
Yani anlatmak istediğim ayrı evrenler. Film ve Diziler.

Sonuc olarak hepsinin kaynagı aynı biraz fark olsada hepsi aynı hikaye anlatır

Gotham dizisi sadece polisiye ve suş dizisi olarak yapılmış ayrıcada birçok iyi ve kötü karekteri tanıtmak amacı taşıyor

pressr nolanın 3lemesini izlemedin bence sen başlangıcında dc yazısı 3 filimindede çıkar hem nolandan daha çok dcde olan bi yönetmen söyle man of steel batman şimdi bide süpermen batman var ondada ex producer neden bahsediyon sen ??

batman ile gothamın bir kaç bağlantısı var arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre batmanın eski filmlerinde penguenden falan bahsedilmiş. falcon maroni falan hepsi çizgi romanlarda falanda geçmiş çizgi romanlara da az odaklanın beyler her şey filmlerle bitmiyor

Sinan Green Lantern filminin başında da dc sembolü var Superman Returns'un de başında. Cahil cahil konuşup kendini haklı çıkarmaya çalışma. Seri iptal oldu yeni Batman Ben Affleck.

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık