"mutlu mu olmak istiyorsun? kimseden bir şey bekleme." -bob marley

Gotham tartışma forumu

Tüm Forumlar > Gotham > Batman serisi ve Gotham

yeni konu aç Batman serisi ve Gotham

Ben Batman serisini baştan sona birkaç kere izledim daha sonradan Gotham ı izlemeye başladım ama Batman serisini hiç izlememiş kişiler var sizce onlar önce Gotham ı izleyip daha sonra Batman serisini mi izlesin yoksa önce Batman serisini izleyip sonra Gotham ı mı izlesin ?

ohoo sinan çok yanlış anlamışsın bu işi Nolan'ı Man of Stell'in arka planına koyma sebebi serinin devam ettiği değil Nolan'ın zekasından faydalanmak istemeleri.
Batmanvsuperman filminin arka planına koyma sebepleri'de 3 Batman filmine itafen Nolan'a duyulan saygıdan ve yine bu adamın zekasından faylanmak istemeleri.

@diziciadam, burada tartışılan konu Nolan soyadlı bir yönetmenin 2006, 2008 ve 2012'de sinemada olan 3 Batman filmi ile ABD'de Fox kanalında yayınlanan Gotham adlı dizi arasında geçmektedir. Batman'in çizgi romanlarıyla tabiki bağlantısı olacak, bütün Batman filmlerininde, dizilerininde bağlantısı var.

Serinin iptal olması dcden olduğunu değiştirmez zaten dcden izinsiz batman jker bane vs. isimleride kullanamassın neyi tartışıyoruz :D

DC'nin filmi ancak 2013'de çıkan Man of Stell'le başlayan DC Sinematik evreni filmi değil bu kadar.

Beyler DC'de dizi ve film evrenleri ayrıdır marvel bazen bir tutuyor ama DC de bu olay böyle değil ayrıca Nolan üçlemesi orjinal çizgi romana pek bağlı bir seriydi Ben Affleck in oynayacağı Batman v Superman filminde çizgi romana ve animasyona bağlı bir Batman izleyeceğiz o yüzden buradaki Batman durumu ile Nolan üçlemesini bir tutmayın hiç bir alakası yok olaylar çok daha farklı

burada olay filmler ve dizi arasındaki bağlantılar değil iki seri de çizgi romanlarla bağlantılı diyebiliriz sanırım. Çizgi romanları baz alırsak hiçbir zaman tek bir batman olmuyor batman yalnızca bir karakter. Tekrar tekrar yeniden işlenebiliyor. Bu dizi filmden önceki zamanı anlatmıyor ancak dizinin devamında Batman'le bağlanabileceğine dair söylentiler var. Yani yeni bir batman serisinin gelebileceği şeklinde. Bütün bunlar DC'nin çizgi romanları baz alınarak yapılıyor ama birbirinden bağımsız. Kısaca filmler ve dizi arasındaki tek bağlantı aslında çizgi romanlar. Filmleri izlemek yerine çizgi romanlarını okuyun bence

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık