"birini tanıdığını sanıyorken sonra bir bakıyorsun aslında hiç tanımıyormuşsun." -dexter

Grimm tartışma forumu

Tüm Forumlar > Grimm > Adalind ve Nick'in doğucak olan çocuğu

yeni konu aç Adalind ve Nick'in doğucak olan çocuğu

Arkadaşlar 5.sezonda yeni bir çocuk doğucak bunun hakkında fikriniz neler ??

ananı sikeyim seni forumun baslıgına yazılır mı bu göt oglanı
ben ılk bolumu ızledım baslasammı dıye yorumlara bakacaktım bunu gördüm ananı sıkeyım tekrardan

Nasıl laflar bunlar böyle? Ne kadar değersiz insanlar var şu sitede! Konuyu açan arkadaş belli ki hata etmiş fakat böylesine adice laflar etmek sizi çok daha hatalı yapıyor. Ayrıca kendinizi ne sanıyorsunuz? İki gramlık beyniniz var Adalindin çocuğu hakkında spoiler alsanız ne olur almasanız ne olur? Ne kaybettirdi size! Gerçi Admin efendinin suçu şu hale bak. Yorum yazılalı 2 hafta olmuş lütfedip silmemişler.

--SPOİLER--

GEBERİYO ŞEREFSİZ ZAAAAAAA :) :) :) TRUBEL REYİZZZZZ

juliette ölüyor cisemm

it insan konu açmadan önce bir düşünür

spoiler veren gerizekalının altına yorum olarak juliette ölüyo diyip bşka spoiler veren gerizekalı. ne desem bilemedim

Bunu 1. sezonda gören ben ve iyi halt yemiş olan sen

başlıklar için de spoiler butonu ekleyin adminler :)

2. sezonda bunu öğrenmekte fena koydu yinede sonuca bakmazsak o hale nasıl geldikleri büyük bir merak konusu oluyor :D Juliette ile nasıl tam olarak bitiyor? Yüzbaşının bir alakası var mı? Adalind ile nasıl çocuk yapmayı geçin aynı ortama kavgasız girebiliyorlar? Her şey Adalind'in bir planımı vs sorulacak soru çok. Sadece spoiler olarak bakılmaz ise olaya bu duruma nasıl geldikleri daha fazla izleme isteği oluşturuyor en azından bende. Azıcık iyi yönünden bakın :D Sonuç olarak bölüm bölüm giderken de muhakkak fragman izliyoruz sdgfg

konuya abone kullanıcılar 19

Yukarı Çık