"herkes biraz yalnızdır... en zenginin bile fakirliğidir yalnızlık... -leyla ile mecnun

Grimm tartışma forumu

Tüm Forumlar > Grimm > BAŞLAMALIMIYIM ?

yeni konu aç BAŞLAMALIMIYIM ?

Dizi hakkında görüşleriniz nelerdir, başlamalımıyım ?

Başlamalısın

fantastik filmleri seven biri için güzel bi dizi. ben severek izliyorum. monroe ve rosalee ile olan ölümleri daha çok seviyorum

izlemediğin kabahat dostum

Dizideki yaratıklardan çok hoşlandım diyemem ama her bölüm sonu heyecanlı bir şeyler oluyor,izletiyor kendini. Boş zamanın varsa başla. Eğer az zamanın varda çok ilgini çekecek bir şey ariyorsan Prison break,Shameless TWD tarzı dizilere bakmalısın :)

arkadaş tamam adam grimm fakat bi numarasını görmedik daha? millet grimmlerden korkuyor bizim herif elinde bi çıt çıt tabanca.. nese inşallah diğer bölümlerde düzelir yoksa ilk sezonunda bırakacam gibi :s yani ilerde düzeliyor mu ana karakter çok zayıf hikayeler iyi. bi gücü var mıdır bunun devam edeyim mi arkadaşlar? yoksa aynen bu stil mi devam ediyor ana karakter?

Kaçırmamalısın bence

Arkadaşım ben başlama derim. türk filmleri gibi travma yaşatıyor insana. her bölümde bir şeyler kötü gidiyor anlayacağın. iyi dediğine 3 gün sonra düşman oluyorsun :) Berbat ötesi bir dizinin 4 sezonunu nasıl bitirdiğimi hala anlayamıyorum. izleyeceksen bol şans

Bence başla. Sezonu sabırsızlıkla bekliyorum

hep aynı hikaye diyenleri dinleme tatlım 2. sezondan sonra dizi coşuyor :)

ayrıca bitek benim kafamda soru işareti kalmıyor galiba supernatural i izledikten sonra izlersen bayağı bi normal geliyo sana ya yani bana öyle oldu :) garipsemiyorum ama konu güzel ele alınmış eğer başlarsan bidaha hiç bi masalı avcı gelmiş küçük kızı koca kurttan kurtarmışş diye düz bi şekilde okuyamazsın haberin olsun :)

Yukarı Çık