"para herşeyi yapar diyen adam, para için herşeyi yapan adamdır." -prison break

Hannibal tartışma forumu

Tüm Forumlar > Hannibal > Hannibal Lecter vs Dexter Morgan

yeni konu aç Hannibal Lecter vs Dexter Morgan

Çoğu kişi Dexteri tanır katilleri öldüren bir katil. Peki Hannibal ve Dexter aynı evrende olsalardı ne olurdu?Hatta aynı teşkilatta, Dexter yine kan analistçisi Hannibal yine kendi cinayetlerinde yardım eden bir psikolog. Bu iki sevilen katilden hangisi ölür hangisi yaşar sizce?

Dexter Hannibal ın tabağına

Bana dexter ölür gibi geliyor çünkü katilleri öldürmek veya kesmek için naylon filan sarıyor onlar uzun iş :D hannibal direk naylon giyiyor temiz iş hem fazla da dikkat çekmez cerrahi yeteneği de olmadığı için ama dexter adli tıpçı olduğu için şüphe çekebiliyor bide dexter çok az da olsa renkli kişiliğe sahip hannibal soğuk burda da dikkat çekmiyor bence.

@ Elisha Dexter ın renkli olma sebebi gizlenmek ve sıradan olmak.Hannibal ise yakalanmaya meilli fakat Dexter kurbanlarına arkadan iğneyle saldırır Dexter Hannibal a yaklaşamadan Hannibal kokusundan anlar. Sonuç Dexter yemek olur

Katılıyorum ama hannibal da mükemmel değil her şeyin bir zayıf noktası vardır

Dexter a az önce başladım, sınav öğrencisi olduğum için de bitiremeyeceğimi düşünüyorum.Belki ilk sezon olduğundan, belki de burada sadece bi tane "ah analar neler doğuruyor" diyebileceğim karakter olduğundan bilemiyorum, ama /dizi olarak/ bi Hannibal olamadı bende.

Herneyse, pek sarmadığı için Dexter hakkında yorumum yok, ancak Hannibal'ın sanat tarzını "yaşamak" mümkün. Kokulara duyarlı ve her hareketine dikkat eden bu muhteşem insan, damak tadını da biliyor hani ;)

Diyeceğim şudur ki; Bon appetit, Hannibal Lecter ♥

kombat da hannibal alır

adam cerrah + psikolog hannibal yer bence

elbette hannıbalı dexterın posetlerle kaplı seramonısınde gorurduk :) ama korkarım mentalisttekı su an ismi aklıma gelmeyenn zatı muhterem tarafından cok pıs enselenırdı ;)

hannibal dexter ı yer

hannibal ın tabağında yemek olur dexter

Yukarı Çık