"insanları takmamayı öğrenebilirsen daha mutlu olursun." -dexter

Hannibal tartışma forumu

Tüm Forumlar > Hannibal > Hannibal Lecter vs Dexter Morgan

yeni konu aç Hannibal Lecter vs Dexter Morgan

Çoğu kişi Dexteri tanır katilleri öldüren bir katil. Peki Hannibal ve Dexter aynı evrende olsalardı ne olurdu?Hatta aynı teşkilatta, Dexter yine kan analistçisi Hannibal yine kendi cinayetlerinde yardım eden bir psikolog. Bu iki sevilen katilden hangisi ölür hangisi yaşar sizce?

hannıbal, dexter'ı önce dumura ugratır.sonra kendisine karsı konulamayacak şekilde bağlar.En sonunda da onu kendı tabağına bi güzel servis yapıp yer asjkaöha

Hannibal keskin zekasını kullanır dexter yine içinden kendisiyle konuşurken will graham'a fırında kızarmış olarak yedirilir :D

D&W

bırakın dexter ı harrison bile alır hannibal ı

Hannibal psikiyatrist psikolog değil -_-

Her türlü Dexter reyiz tartışmaya değmezz

Yanlış bir noktadan bakıyorsunuz. Dexter, Hannibal'dan çok daha garip katillerin peşine düştü ve galip geldi. Örnek olarak Üçlemeci ya da bizzat kendi abisine bakabilirsiniz. İki dizinin de ortamı farklı olduğundan yanlış değerlendiriyorsunuz. Dexter kendi içerisinde hata yapmıyor.Aşırı disiplinli katillik konusunda. Böyle hayatı manipüle etmeyle geçen bir psikiyatriste karşı da hata yapmayacatır. Koku alma konusunda da aynı şeyi söyleyebilirim. Dexter'ın katil olduğunu Hannibal asla anlamayacaktır. En ufak bir şüphesi de olmayacaktır, çünkü Dexter bütün ömrünü normal ve hatta çoğu zaman eğlenceli-sulu-aptal gibi davranan bir insan gibi görünmeye çalışarak geçirdi. Dexter, Hannibal için zavallı ve gereksiz bir tip olarak algılanacaktır ve sonu önce Dexter'ın teknesi sonrasında da poşetlenmiş halde Gulf Stream akıntısı olacaktır. Hannibal'ı aşırı karizmatik bulsam da paramı Dexter'a yatırıyorum.

not: Bunun kanıtı dizinin içerisinde de var. Hannibal yenilmez değildir. Kendisine göre 2. sınıf bir katil bile onu az daha öldürüyordu hem de boynundan asarak. Dexter ise kendi dizisinde yenilmez ve daha gaddardır. Kendi abisini öldürür, hatta kız kardeşini üzülerek de olsa fişini çekerek öldürür, sonrasında denize bırakır.

Dexter- hannibal'ı poşetler denize atar çünkü;
2 kutu kan lamı var hepside seri katillerden oluşuyor. Hannibal 20 kişimi ne öldürdü.
Bir başka noktada şu abisini, üçlemeciyi, kendi kız kardeşini öldürmüş birisi

Cripto 53,sanki Hannibaldan normal bir katil gibi bahsediyorsun.Hannibal dizisini bir kenara bırakacak olursak film serisini ve kitaplarını inceledin mi bilmiyorum.Bana göre iki tarafın da artıları ve eksileri var.Ayrıca Hannibal Dexterin katil olduğunu saniyesinde anlar,kendisi psikoloji dalında uzmandır ve dextera göre fazlaca zekidir.Ayrıca en az Dexter kadar kuvvetli ve seridir de.Hannibal diğer bir avantajı ise vicdan olgusunun olmaması.Dexterin finalini izlediysen Hannibalın neden fark yarattığını anlarsın

Ayrıca,dexterin çok büyük bir handikapı daha var.Dexter'da büyük bir öldürme içgüdüsü var,7.sezonda da gördüğümüz üzere kısa bir sürede bile kendini kaybediyor,ne var ki Hannibal'ın böyle bir handikapı yok,her konuda rahat diyebiliriz.Tabiki Dexter karakterinin de avantajları yok değil.Hannibaldan tek artısı sosyal yaşam da var olması ve cinayetlerini titizlikle ve daha risksiz bir şekilde gerçekleştirmesi

İki kişinin karşılaşmasında seri olan kazanır bence,ve o da tahminimce Hannibal olucaktır

Dexter herşeyin icabına bi türlü bakar

Dexter'ın dövüş yeteneği var ancak Hannibal'da göremedim acayip pasif kalıyor Dexter diyorum

Yukarı Çık