"hiçlik hakkında konuşmaya bayılırım. hakkında bildiğim tek şey bu." -luther

House of Cards tartışma forumu

yeni konu aç 4.sezon altyazı

4.sezon altyazısı biraz hızlı yükleyin ya kaç günde yüklüceniz her bölüm için 1 hafta beklemicez demi

bu arada claire ve annesi tam kaşar anasına bak kızını al ya nasıl bir ailedir böyle devil of daughter

saat başı bakıyorum gelen giden yok altyazı istiyoruz

Arkadaşlar salı günü çeviriye başlıyoruz :)

3-4-5. bölümü çevirmiyorsunuz 6. bölüm çevriliyor nasıl mantık bu ?

ben başka siteden izliyorum allah affetsin sizde ordaki çeviriyi kopyalayın 6. bölüme kadar başka sitelerde zaten tr altyazı var sonrasını çevirebilirsiniz

adam tekelleştirmiş siteyi, yüzbinler kazanıyor az yiyip bi çevirmen tutamıyor herhalde. Ulan 4 günde 10 bölüm çevrilemez mi?

çevrilmez kardeşim çevrilmez. sen hiç çeviri yapmamışsın sanırım. ne kadar meşakkatli bir iş olduğunun farkında değilsin. 4 günde yapılan çeviriyi de izlerken "bu ne bee böyle mi çevirilir" diyen tiplersiniz. çok zorluyorsa git ingilizce öğren ya da daha kolayı var başka siteye git hayde.

ingilizce izledim zaten, yine de 100 binler kazanan bir site en azından para kazandığı insanlara saygı duyuyorsa 4 5 çevirmene biraz para verip bu işi halledebilirdi. Çevrilmezmiş? Sen ve senin gibilerin başka siteye git tribi olmasaydı, bu adamlar da bu siteyi reklama boğmaz ve 6 günde 2 bölüm çevirmezlerdi.

Ben mi kazanıyorum kardeşim yüz bini, yüz bini kazananlar çekti gitti zaten. Toplamaya çalışıyoruz. Bir yandan da okula devam etme gibi bir gayem var malum. Ömrümü siteden kazanmıyorum. Hepsi bir arada zor oluyor, House of cards haricinde haftada beş çevirim olduğunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim

@denox277 kitap yazıyon kardeş 4 günde çevirilemez falan çevirilsede birşeye benzemez demeler fln hayırdır. ingilizce seviyen galiba helloda olduğu için kendi açından düşünüyosun çeviri dediğin iş 2 saatlik iş 2 saatede adam gibi çevirirsin zor bişi değil ben zaten ingilizce izliyorum takıldım yerlerde türkçe altyazı arıyoruz. BURDA İŞİN GARİP TARAFI ÇEVİRİ SİTELERİNDE ZATEN ÇEVİRİ MEVCUT ONU ALIP SİTEYE NİYE ENTEGRE ETMİYONUZ BKNZ. BETTER CALL SAUL 4. BÖLÜM

Ulen o kadar biliyosan niye çeviri bekliyosun izlesene yiyosa orjinalinden. ne kadar amele varsa burda. töbe ya...

HAKETTİNİZ

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık