"en başarılı evlilikler yalanlar üzerine kuruludur." -house m.d.

House of Cards tartışma forumu

yeni konu aç 4.sezon altyazı

4.sezon altyazısı biraz hızlı yükleyin ya kaç günde yüklüceniz her bölüm için 1 hafta beklemicez demi

bu arada claire ve annesi tam kaşar anasına bak kızını al ya nasıl bir ailedir böyle devil of daughter

@enreka_tr şu benim konularıma ilkokula veletleri yazı yazmasın

dizi720p beyler tüm bölümleri çevirmiş burdan izleyebilirsiniz sitede altyazıyı ordan kopyalayabilir

@naruto99 hahahaha :D çeviribilim mezunuyum ben dangalağa bak. diziyi bitireli günler oluyor. en sevmediğim tip bilmeyen adam değil bildiğini sanan adam ve bundan rahatsız olmayan adamdır ya. 4 günde 13 house of cards bölümü çevirmesini istediğinizde divxplanetta 6 bölüm çevrilmişti. house of cards diyoruz lan boru mu bu. istiyorsan girip cold case dizisi ve diğer film çevirilerimi bulabilirsin divxplanetta. senin fare tutmuşluğun kadar bizim kedi sikmişliğimiz var. çıldırmışsınız ya vallahi.

Uzun süredir bekliyoruz artık başka sitelerde böyle kalite yok rica etsek artık çeviride biraz hızlansanız, altyazısız izlemekten sıkıldım hep acaba bir şeyleri kaçırdım mı duygusu hakim . şimdiden teşekkürler

@denox277 kedi sikmeye devam et sen

Digitürkten izledik sezonu bitti :)

Arkadaşlar çevirinin mantığı birebir bir dili başka bir dile tercüme etmekten ibaret değildir. Hatta bu da bazen imkansızdır. Adapte etmek, kültür farklılıklarının ve terimlerin karışılıklarını bulabilmek salt bilginin ötesinde araştırma gerektiren şeylerdir. Burada bahsi geçen dizi de sade bir romantik-komedi ya da basit ve günlük diyalogların geçtiği bir dizi değil. Politik olgular bir kenara, Frank, Claire ve bu ikisinin ağzından çıkan her söz özenle yazılmış kelimeler ve sözler, ve bunlar arasında bol bol itham, veciz, gönderme ve imalar mevcut. Haliyle oturup yarım saatte sadece cümle çevirirsiniz, bütünlüğü oluşturmazsınız. O yüzden gecikmesi normal, neyse ki tüm çeviriler de bitti.

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık