"korkma ben yanındayım diyen biri olmalı hayatınızda." -skins

How I Met Your Mother tartışma forumu

Tüm Forumlar > How I Met Your Mother > Final Bölümü Nasıl Olmalıydı ?

yeni konu aç Final Bölümü Nasıl Olmalıydı ?

Böyle muazzam bir diziye böyle finali yakıştırmadım izlemeyenler yada devam edenler kesinlikle bakmasınlar çok ağır spoiler içerebilir !

Final sahnesinde sizce nasıl bitmeliydi keşke şöyle olsaydı çok iyi olurdu dediğiniz neler ?

finali ilk izlediğimde bölümden nefret etmiştim heleki barney gibi bi adamın badaki kızlara eve gidip üst baş giyin demesi beni bitirdi. ama bi durup düşününce beklenmedik bir finaldi ve yeterli şok etkisini yarattılar bence. yani ne olsaydı, hikaye bitti çocuklar birazdan anneniz gelip browni yapcak yicez mutlu son. bu mu olsaydı yani

bence böyle bir diziye böyle bir final olmamış sebebide barneyle robinin düğününü 22 bölümde işlediler 22.bölümün sonunda anneyi gördük nihayetinde 2 bölüm içinde oldu bittiye getirdiler.En basitinden başlıyım barneyin çocugunun annesi kim çocugun adı ne,8 sezondur beklediğimiz tracyle(meşhur annemiz) ted nasıl evlendi niye öldü bir sürü cevapsız soru var sırf koskaca anneyi son 5 10 dakkaya sıkıştırdıkları için.Şahsen marshall ve lilly,robinle barney,tedle tracy birlikte mutlu mesut vakit geçirdikleri bir bölümle sona ermesi daha makbul geçerdi çok fazla cevapsız soru kaldı.Özet olarak 9 sezon anneyi bekliyoruz anne son bölüm gelip 2 tane çocuk yapıp ölüyo daha fazlasını beklerdik.

Barney ve Robin'in ilişkisini geliştirmek ve sevdirmek için çok uğraştılar. Hatta koskoca bir sezon düğünleri üstüne kuruluydu. Gerçek aşk olduğunu gösterdiler. Ted ve Tracy için de aynı şey geçerli. Ama sonra bir dakikada her şey yıkıldı, çünkü sevgili senaristimiz ta birinci sezonun en başından hazırlamış finali. Bu final önceden çekilmiş ve gösterşm günün gelmesini beklemiş.
Benim finalim Ted ve Tracy'nin şemsiyenin altında konuştukları yerde bitti. Öyle olmalıydı.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Ted'in hala Robin'e aşık olduğu çok aşikardı zaten ama 10 sezon boyunca beklediğimiz annenin ölmesi ve Ted'in sonunda tekrar Robin'e dönmesi hayal kırıklığıydı. Ve final çok daha şaşırtıcı olabilirdi.

Barney'in karısıyla evlen karın vefat etsin ve hiç bişey olmamış gibi mutlu ol ah bu senaristler agızına sıctılar herkes güzel iyi hoş diyorda mantıklı düşündüğün zaman aslında hiç güzel bitmiyor

friends izleyenler bilirler oradaki aşk üçgenini dikkat ettiyseniz orada bu aşk üçgeni olayı fazla uzamadı onun için iyi toparladılar.
ama barney-robin aşkına o kadar inandırdılar seyirciyi, sonradan ayırmaları hele de eften püften bir sebeple ayrılmaları büyük hayal kırıklığı yarattı.
madem finali belliydi yıllar evvelinden neden barney-robin ilişkisini gerçek aşk gibi millete servis ettiniz. aynı şey ted ve anne için de geçerli.
hataları burada senaristlerin.

Benim için final; ted ve tracy'in şemsiye altında konuştukları yerde bitti. Ne çocuklar, ne ted ne de robiin olduğu yer kesinlikle benim çin finalin olduğu yerde değil.

konuya abone kullanıcılar 16

Yukarı Çık