"herkesin hayatına kimse karışamaz." -bir dost

How I Met Your Mother tartışma forumu

yeni konu aç Friends>HIMYM

Önce HIMYM izleyip sonra Friends izleyen birisi olarak diziye ihanet etmek gibi olmasın ama Friends cidden daha realist ve daha güzeldi.HIMYM'da aklımda Barney ve Ted ile Marshall'ın flashbackları dışında birşey kalmadı.

ikisi farklı tarz diziler friends direk 90ları temsil ediyor ve çok daha fazla drama var.
how I met your mother tamamen 2008i temsil eden komedi odaklı bir dizi.
Tek ortak yanları bir grup arkadaş içermesi ve dışarı çıkıp vuruş yapmak istemeleri yavascada relationship'lerin ciddilesmesi

friends
-.....
-....
himym
-ıts not friends..

iki lafta bir gülme efekti koyarak güleceğim varsa da gülmemi kaçıran dizidir friends

Friends'i abarta abarta bitiremiyordunuz 5 dakika dayanabildim sadece

diyeceğim tek şey yalnız friends izlemeyenlerin en sevdiği dizi himym'dır. himym'ın ardından friends'e başlayıp tabiki de zevk almayabilirsiniz başlarda ama sadece 4 bölüm şans verin 4 bölüm. ardından ne demek istediğimi anlarsınız.

ikisini de izledim ve cok iyi diziler ama HIMYM > Friends
HIMYM beni cok daha fazla guldurdu ve friends'in gulme efektleri icimi baydi

İkisini de izledim. HIMYM bizim çağımıza daha çok hitap ettiği için açık ara önde bana kalırsa.. Friends de güzeldir tabii ki lakin o dönemin esprileri o dönemin şartları ve bütçesi vs. ama nedense insanlık olarak hep bi eskiyi daha iyi bulma huyumuz var mesela atıyorum hababam sınıfı serisi dönemine göre çoook başarılı komik ve güzel bir film serisi fakat lütfen kendimizi kandırmayalım bulunduğumuz çağda sadece gülümseme yaratır tabii ki izletir kendini ama demek istediğimi anlamışsınızdır yine de herkes hababam sınıfı daha iyi der neyle karşılaştırırsan karşılaştır :D Gereksiz bir saygı anlayışımız var Türk toplumu olarak. as barney said " new is always better" :)

Ben şahsen 4 yıl önce bitirdim how I met your mother'ı 6sene öncedede friends'den iki sezon izledim anca okadar dayanabilmiştim.
Şimdi uzaktan bakınca how I met your mother daha iyidi derim son bölümler hariç benc ikiside gereğinden fazla abartılan diziler

Friendsi yeni bitirdim kesinlikle harika bir dizi ve şimdiden özledim ama HIMYM > Friends

önce himym izleyip daha sonra friends başlayan birisi olarak 2. sezonun ortalarına kadar zor geldim friendste ancak ardından dizi bir anda beni sarmaya ve içine çekmeye başladı aralarında çok aman aman fark olmasa da bana göre friends>himym

konuya abone kullanıcılar 17

Yukarı Çık