"tatiller neden sonsuza dek sürmüyor?" -the simpsons

How I Met Your Mother tartışma forumu

yeni konu aç Friends>HIMYM

Önce HIMYM izleyip sonra Friends izleyen birisi olarak diziye ihanet etmek gibi olmasın ama Friends cidden daha realist ve daha güzeldi.HIMYM'da aklımda Barney ve Ted ile Marshall'ın flashbackları dışında birşey kalmadı.

friends'in efektler olarak himym'den daha kötü olduğunu kabul ediyorum çünkü 94 dizisi sonuçta abi. ama orijinallik, konu, ince espriler her konuda friends>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>himym

nesi orijinal be olum?
friends eski dizi ama aynı konulu benzer karakterli daha eski dizilerde var ikiside orjinal değil zaten bir sitcom'un orjinal olma ihtimali bakire bir rahibenin doğurmasıyla aynı olasılık

önce himym sonra friends izledim ama iyi ki önce himym izlemişim,friends izledikten sonra himym izlemeye başlasaydım himym bitirmezdim heralde

Kim ne derse desin HIMYM > Friends ''NEW IS ALWAYS BETTER''

kesinlikle HIMYM>Friends

friends>himym orjinalini tercih ederim

Friends ile HIYMY karşılaştırmak bile saçma. HIYMY beğenmediğiniz gülme efektli Friends'ten onlarca şey esinlenerek kurgulanmış :d
Ayrıca hiçbir şekilde Chandler ve Joey ikilisi
ya da Phoebe gibi bir karakter HIYMY'den herhangi bir karakterle kıyaslanamaz :)
Biri Naomi Campell ise diğeri Kendal Jenner'dır bitch

Önce hımym'a bir hevesle başlayıp ha güldüm ha gülücem derken 1. Sezonu zar zor bitiren daha sonra Friendste 10 sezonu bir çırpıda bitirirken sonuna kadar hem gülüp hem ağlayan ve tekrardan izlesem mi diye düşünen biri olarak Friends>>>> hımym , şöyle ki her dizide biraz abartı vardır davranış olarak ama bence friends'in karakterleri en abartısız ve içten karakterlerdi ve bu yüzden geçen olayların da büyük çoğunluğu çok içten ve gerçek hayatta olabilecek komik ve insanın o an "ya ben ne yaptım" diyerek yaşadığı olaylar vardı, velhasıl friends bu nedenlerle bence birkaç adım daha öndedir diye düşünüyorum

kesinlikle iki diziyi de izlemiş biri olarak friends diyorum. Karakterleri çok başarılı analiz edilmiş ve canlandırılmış bir dizi .Bence diziyi başarılı kılan en önemli kısım bu. Ben friends'le ilk defa ablam izlerken yanına gidip ''bu ne saçma dizi, hemde çok eski bayağıda sıkıcı gibi'' diyerek tanıştım. Ve bu laflarımdan hep pişman olmuşumdur çünkü karakterlere adapte olabilmeniz için 3 bölüm gerekli sonrasında kendinizi bir sonraki bölüme geçerken buluyorsunuz ve karakterlerle aile gibi oluyorsunuz.

konuya abone kullanıcılar 17

Yukarı Çık