"oturduğum apartman çok güvenli. ev sahibim duşuma gizli kamera bile yerleştirdi." -himym

How I Met Your Mother tartışma forumu

yeni konu aç Friends vs HIMYM

Ben 3 sene önce HIMYM 'ı izlemiştim o zaman Friends'den haberim yoktu ve HIMYM favori dizimdi.Daha sonra Friends'i keşfettim ve size şunu söyleyeyim HIMYM neredeyse tamamen Friends çakması ve Friends HIMYM'dan çok daha iyi bir dizi. HIMYM'ı sevenlere Friends'i mutlaka izlemelerini tavsiye ederim.Bu arada lütfen Friends'i izlemeden bana kızmayın :)

kesinlikle katılıyorum

ben her sosyal medya ağında HIMYM ve FRIEDNS in karşılaştırıldığını gördükten sonra bende bi HIMYM delisi olarak FRIENDS izlemeye karar verdim yaklaşık bi kaç sezon izledim ama bana HIMYM daha samimi geliyo sırf HIMYM FRIEND dizisinden sonra yapıldı diye onun çakması anlamına geleceğini düşünmüyorum ayrıca artık kesinlikle ikisinin de karşılaştırmasının bırakılması gerektiğini düşünüyorum ve lütfen bana kızmayın deyipte hakaret içerikli konuşup çakma deyip sonra size kızmamamızı beklemeyin rica ediyorum.

iki dizide de bazı şeyler benziyo diye onları birbirinin çakması haline getirmek senin ve de özellikle kimsenin haddine değil evet belki insanlar bu dizileri emek vererek yapıyolar ve 9 sezon boyunca tüm dünyadaki insanlar tarafından deli gibi izlenen ve bittiğinde de deli gibi üzülünen bi diziyi eleştirmek ve çakma demek kesinlikle sdenin haddine değil kolaysa lütfen senden bi dizi yapmanı beklerim

ayrıca ben FRIENDS dizisine kesinlikle kötü bi dizi demiyorum o da kesinlikle mükemmel bi dizi ama ben şahsen HIMYM yi daha çok seviyorum ve hayatım boyunca izleyebileceğim en güzel dizi o yüzden sırf sen o diziyi daha çok seviyosun diye HIMYM ye çamur atıp çakma demen ger.ekten de hiç hoş bi davranış değil bunlarda sana bu tartışma platformunda son söyleyeceklerim

bende himym ve friends in karşılaştırılmasından bıktım. himym i 3-4 yıldır izliorum, friends e hiç başlamadım (başlamayı çok isterim) ama iki dizinin de efsane ve eşsiz olduğunu biliyorum. ve bence karşılaştırılması saçma. eğer himym friends çakması olsaydı, dizi 9.sezona kadar gelmezdi. evet aralarında benzerlikler olabilir, himym yapımcıları, senaristleri friends dizisinde ilham almış falan da olabilirler ama dizide farklılıklarda var.

Friends tüm dünya da en çok hayran kitlesi olan ve bilinen bir dizi. HIMYM'da Friends bittikten sonraki boşluğu doldurmak için yapılmış ve Friends'den esinlenilmiştir. Araştırıp bulabilirsiniz.

peki sayın himymgirl siz nasıl sadece birkaç sezon izleyip himym daha samimi diyebiliyorsunuz. ayrıca çakma aq bunu dizinin yapımcısı, yönetmeni inkar etmiyo size noluyo!!! himym ergen dizisi daha bi olgunlaşınca friends'i anlayacaksınızdır. ben de ilk yabancı dizi izlemeye cnbc'de himym ile başladım efso diyodum ama frieds'in tırnağı olamaz. aksini iddia eden ergendir

Ergeniz veya olgunuz, bunu izlediğimiz diziler belirleyemez. Neyse senin düşüncene saygı duyuyorum, umarım sen de başkalarının düşüncesine saygı duyarsın...

Ya kardeşim herkesin zevki başka salak salak tartışma konuları açıp insanları birbirine düşürüp durmayın kendinizi de ortalık yerde düşürmeyin açın dizinizi izleyin

Esinlenmek falan filan iyi güzel hoş bunu zaten kimse inkar etmiyor. Ana hatlarıyla aynı olaylar. Bar - kafe ortak bir ev gibi gibi. Onun dışında espriler falan farklı dizide. Çakma olsaydı ne biliyim Türklerin yabancılardan alıp Türk versiyonlarını yaptığı diziler gibi olurdu. Esinlenmek ayrı çakma olmak ayrı ilk olarak kısacası. 2 olarak friends i sevmenin yaş ile alakası olduğunu sanmıyorum. Friends güzel sıcaktı ama himym kadar gülmedim açıkcası. Ve Himym finalinde duygulandığım kadar duygulanmadım friends de. Şimdi ben bir ergen miyim (: ? Karakterler aynı. Mekanlar aynı. Ama olay örgüsü farklı bunu anlayın bi sonra gelin tartışın. Evet esinlenilmiş bir dizi ama çakma değil. Boynuz kulağı geçermiş diye bir tabir var. Ve şundan da eminim ki Friends hayranı olduğunu iddia eden insanların yarısı sadece ismi populerliği için Friends taraftarı.

konuya abone kullanıcılar 16

Yukarı Çık