"ölene kadar sana sarılmak istiyorum hepsi bu." -supernatural

How I Met Your Mother tartışma forumu

Tüm Forumlar > How I Met Your Mother > İZLEYENLER BAKABİLİR Mİ?

yeni konu aç İZLEYENLER BAKABİLİR Mİ?

DİZİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİR MİSİNİZ BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE BAŞLAMALI MIYIM

başlarsan friends izleme sonra hayal kırıklığına uğruyo insan how i met your mother'ın bazen abartıp cümle cümle copy paste bi dizi olduğunu görünce

tabiki how i met your mother efsane dizilerden biri :D

En iyi sit-com dizilerinden biri. Tabikii başlamalısın.

Benimde kafama başlamak bir anda esti ve gerçekten hiç pişman değilim.Esprileri falan gerçekten harika,eğlenerek izlersin.

başlamadan önce bu tür bir dizi izleyemeyeceğimi sanıyordum ama başladıktan sonra çok güzel gidiyor kesinlikle izle.

kesin başla. Ben bir diziyi iki kere izleyenle dalga geçerdim sıkıldıkça rastgele bi bölüm açıp izliyorum çok sarıyo

mnayak bişşi ya

Daha 2. sezonda olmama rağmen efsane olduğunu anladım.Şaşırtıcı bir şekilde kendini o kadar yakın hissediyorsun ki karakterlere.Hatta orada sürekli oturdukları bir bar var kendimi her gün orada oturuyormuş gibi hissediyorum düşün sen durumu :D :D

her gün rastgele bir bölümü açıp izlerim keyfim yerine gelir. hayatım boyunca izlediğim en güzel 3 diziden biridir yani vakit kaybetme ve başlaaaaaaa

daha dün başladım şimdiden 18.bölümdeyim bugün ilk sezonu bitircem.Dizi çok güzel her karakteri ayrı seveceksin.Bölümlerin 20dk olması çok güzel hiç sıkmıyo.Bir bölüm izleyince diğerini de izlemek istiyosn.Kesinlikle düşünmeden başla pişman olmazsın.Muhteşem bir dizi.

Yukarı Çık