"insanların ‘ama’ kelimesinden önce söylediklerinin hiçbir önemi yoktur." -game of thrones

How I Met Your Mother tartışma forumu

Tüm Forumlar > How I Met Your Mother > The Big Bang Theory VS How I Met Your Mother

yeni konu aç The Big Bang Theory VS How I Met Your Mother

İkisinden birisini seçecek olsaydınız hangisini seçerdiniz ? Sizi hangisi daha çok güldürdü?

tbbt daha çok güldürüyor tabi ki sheldon sayesinde :)

HIMYM'i daha çok seviyorum.

İkiside efsane dizi, seçim yapamam ama ilk göz ağrım tabiiki TBBT :)

Farklı tarz ama seçim yaparsak tartışmasız HIMYM

TBBT'yi çok daha öncesinden izlemeye başladığım halde ben HIMYM diyorum. TBBT sadece komedi üzerine kurulu gibi, birkaç bölüm atlasan kaçıracağın olaylar çok çok az olur çünkü sezon finalleri dışında dizide sürekliliğe sahip bir olay olduğu yok. Ama HIMYM'ın olay örgüsü çok ayrı bir tat veriyor insana, izlerken karakterleri yaşıyormuşsun gibi. Kendimi kaç kez Ted'in yerine koyduğumu bilemiyorum bile. Gerçi en çok güldüren de HIMYM ama olsun :D

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

ya kaç bölüm öncesinden tedin elbise giydiğini gösterip , we will get to there diye atladıktan sonra tedin neden elbise giydiği konulu bölümü izlemek. Adamlar herşeyi hesaplamış ve dehşet bir olay örgüsü kurmuş yani bu verdiğim örnek çok hafifti. The naked man in 3 te 2 tutuyor dediğinde yapımcılar tutmayan 1 kişiyi anne olarak düşünmüştü bile :) HIMYM <3 . Ayrıca hala mutsuz günlerimde milka oreomu da alıp Time Travellers bölümünü izler baştan baştan hüzünlenirim.

tbbt daha komik ama himym ı daha çok seviyorum

karşılaştırmak zor.. kafa kafaya :D

HİMYM

Himym daha eğlenceli ve komik.

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık