"bazı insanlar doğru ailede doğacak kadar şanslılar. diğerleri kendi kaderlerini çizmek durumunda." -game of thrones

How I Met Your Mother tartışma forumu

Tüm Forumlar > How I Met Your Mother > Witcher dizisi çıkarsa bu sene izlemeyin!!

yeni konu aç Witcher dizisi çıkarsa bu sene izlemeyin!!

İğrenç olucak dizide afrikalı maymun ve çirkin kadınlar olucak çünkü senaristi hollywood feministi leş bir kadın.
George martin'in yaptığı "hata" gibi tüm haklarını sattı yazar ve diziyi hollywood yahudilerine bıraktı

Yennefer karakterini suriyeli oynuyor galiba

Neden HBO almadı, Allah kahretsin. Bir de ilk başta Ciri'yi zenci yapacaktı senarist. PUADHASHDAAJDA. Bir de kendini savunuyor feministim, güzellik algısını yıkalım. siyah beyaz bla bla diye.Allahın cadalozu. Netflix yine yaptığı en iyi şeyi yaptı

Bir yapımın daha içine sıçtı

Kimse karakterlere benzemiyor bu nasil iş yahu

Trailer'ı çıktı ve durum oldukça vahim. Geralt'ın çocuğu gibi duran, esmer tenli bir Yennefer'ımız var. Sanki Ciri'ye annelik değil, ablalık rolü üslenecek gibi. Ayrıca Triss'in trailer'da olduğunu 4. izleyişimde fark ettim. Çünkü kadın kızıl değil. Ve bu yetmezmiş gibi siyahi dyrad'lar var. Zaten daha önce Fringilla Vigo'yu da siyahi bir kadının oynayacağını öğrenmiştik. Kitaplarda bir tane bile siyahi karakter yok. Zerrinkanya halkı esmer tenliler o kadar. Yani klasik netflix iş başında, sevdiğimiz şeylerin içine etmeye devam ediyor.

Bu diziyi izliyeceğinize gwent oynayın daha iyi

atmosfer güzel, efektler çok iyi diyemem. yenefer ve ciriyi kötü buldum, canavarlar az işlenecek gibi:..

Kasmayın olum yaa izleyin gitsin işte amqü

@Restiya herkes senin gibi çöp öğütücüsü değil moruk

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık