"bu şey nasıl uçurulur biliyor musun?" -doctor who

Iron Fist tartışma forumu

Tüm Forumlar > Iron Fist > Dizinin masalsı olması...

yeni konu aç Dizinin masalsı olması...

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Herkes gibi "oo marvel oo netfilix ooo dövüşlü dizi" diye başladım diziye. Iron Fist'e uzak birisiyim çok bilmem hakkında. Dizi öncesi araştırmayı da sevmem. Her neyse. Başladım diziye. İlk bölümden bi vuruyor adamlar uçuyor. Dedim herhalde bu herifin gücünden dolayı. Yok o da değil. Resmen kareografi YOK! Abi sen netfilix'sin yapma gözünü seveyim. Geekyapar'da da dedikleri gibi dublör tutmaya paran mı yetmedi?
Gelelim "The Hand" mevzusuna. Aga bu herifler bu dünyaya uyuşturucu satmaya mı geldiler? Amaçları ne bunların. Yoksa ben mi kaçırdım bir kaç sahne?
Peki ya bizim meşhur Iron Fistimize ne demeli? Herif sütün teki. Yok hapse atalım yok öldürmeyelim. Yok ben buna dalarsam öldürürüm. Hele o hemşire.. Collen bir yere kadar. Zaten ona ayrı değineceğim. Ulan madam gao seni eliyle dokunmadan fırlattı sen neyin hapsinden bahsediyon? Hayır çocuklar izleyecek böyle yaparsak etkilenirler mi dediler? Anlamıyorum birazcık gerçekçilik ya birazcık. Aynı bok daredevilda da var aq. Lan sen onu öldürmezsen o adam başına bela olcak amk hiç mi anlamıyon. Punisher candır abi ya. Tek mermi tek leş.

Neyse çok saptım gelelim Collen'e. Bre amk salağı yıllardır The Hand'in içindesin. Bir kere bile mi şüphe duymadın? Anlamadığım nokta veledler bile saldırırken bu gerizekalı olayı daha yeni anlıyor. DİZİDE BİR GRAM GERÇEKLİK OLSAYDI O COLLEN BİZİM IRON FISTE İHANET EDİP THE HANDİN ADAMI OLUR VE DRAGO BİZİM SÜT ÇOCUĞUNU ARKADAN VURMAZDI. 2 SAATTİR ANLATMAK İSTEDİKLERİM BUNLAR. ÇOK DAHA UZATIRIM AMA HER ŞEY KARIŞTI O YÜZDEN DEVAM ETMEYECEĞİM. UMARIM DEFENDERS GÜZEL OLUR. İYİ FORUMLAR.

:D çoğu yerde haklısın dostum kareografiler berbattı senaryo çok kötü ilerledi 3.bölümden sezon finalıne kadar çizdim yani normalde iron fist hayranıyımdır çizgi roman ve ultimate spiderman dizisinden iron fist az konusan öz konusan gerektiği yyerde gerektiği cevabı bir atasözü ile veren eğitimli disiplinli kendini kontrol edebilen yakışıklı bi abimizdir burda bildiğiniz ay öldürmeyim ay öldürüym babamı öldürün sen yaptın sen hand sin diye diye bize sadece danny nin ağlamasını ve meachum aile dramını izlettiler ki danny i oynayan abimizin yani finn jonesun oyunculuğuda ayrı bir kötüydü diğer netflix dizilerine kıyasla
1.sırada daredevil
2.sırada luke cage
3.sırada jessica jones
4.sırada iron fist yeri alıyor
bu arada hand ise daredevildada anlatılıyor
1500 lü yılların sonunda ölümsüzlüğün sırrını bulan suçlıuların başlarındaki insanları öldürüp kontrolu ele alması ve organize suç ile insanları yönetmek istiyorlar ki adamlarının baılarında ciddi büyülü güce sahip olmaları dışında
cennetin 7 şehrinden 1 i olan ku'n lu'n ilede bir geçmişleri savaşları olduğu için the handın arkasındada ciddi kudretli bir güç olmalı tahminimce ejderha ile bir bağlantısı çıkcak zaten 6 bölümlük DEFENDERS dada herşeyi açıklığa kavuşturacaklar ve son olarak AVANGERS İNFİNİTY STONES da defenders da olacak dizi ile sinema evrenini birleştirecekler MARVEL ve NETFLİX cidden takdir edilecek işler yaptılar bugune kadar bu dizi bir HAKARETTİR.

Aynen öyle dostum. MCU çok iyi ilerliyor bence ama bu dizi cidden kötüydü ya. El mevzusunu da hatırlattığın için sağ ol. Baya oldu izleyeli unutmuşum :D

Bir de şu ana kadar Agents of S.H.I.E.L.D da ki Ward'un ihanetini hiç kimse yapamadı. Dizi hala çatır çatır izleniyor ki Daredevıldan sonra o gelir benim için. Yani biraz gerçekçilik ya. Aynı olay ülkemizde oldu herifler dedi mi aa biz böyleymişiz biz kötüymüşüz diye.

Haklısın aga valla harfi harfine katılıyorum

timenow97 dostum :D o Agents of S.H.İ.E.L.D varya ilk 3 sezonu yani o zamandaki diziler arasında 1.sıradaydı benim için gerçekten harikaydı diğer sezonu beklemek ölüm oluyordu 4.sezon istediğim zevki vermedi ama yinede güzeldi izlemediğim bikaç bölüm kaldı onlarıda izleyeceğim yakın zamanda

Sıralama yanlış.
1-Daredevil
2-Jessica Jones
3-Luke Cage
4-Iron Fist
Daha jessica Jones u bitirmedim ama Luke Cage'in final bölümünün son sahnesinde Claire uzaklaşırken Dojo'nun reklam afişi gözüküyor. Yanlışsam düzeltin.

The hand mevzusu olmasa zaten fazla sarmazdı. Ama bence kötüde değildi.

ya siz nasıl luke cage i seviyorsunuz anlamıyorum bana göre en kötüsü bu

benim listemde daredevil birinci sırada ve bence bu işin üstüne çıkmaları gerekirken nasıl oldu kendi işlerini örnek alarak gelişemediklerini anlamıyorum iron fist tamamen hayal kırıklığı belki' de başrolün dediği gibi onların istediği hayran kitlesi biz değilizdir

1-DD 2-LC 3-İF 4-JJ zevkler tartışılmaz oyüzden bu sıralamada değimeyen tek şey DD

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık