"İnsanlar güce saygı duyar, dürüstlüğe değil.” - Frank Underwood

Iron Fist tartışma forumu

Tüm Forumlar > Iron Fist > Dizinin masalsı olması...

yeni konu aç Dizinin masalsı olması...

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Herkes gibi "oo marvel oo netfilix ooo dövüşlü dizi" diye başladım diziye. Iron Fist'e uzak birisiyim çok bilmem hakkında. Dizi öncesi araştırmayı da sevmem. Her neyse. Başladım diziye. İlk bölümden bi vuruyor adamlar uçuyor. Dedim herhalde bu herifin gücünden dolayı. Yok o da değil. Resmen kareografi YOK! Abi sen netfilix'sin yapma gözünü seveyim. Geekyapar'da da dedikleri gibi dublör tutmaya paran mı yetmedi?
Gelelim "The Hand" mevzusuna. Aga bu herifler bu dünyaya uyuşturucu satmaya mı geldiler? Amaçları ne bunların. Yoksa ben mi kaçırdım bir kaç sahne?
Peki ya bizim meşhur Iron Fistimize ne demeli? Herif sütün teki. Yok hapse atalım yok öldürmeyelim. Yok ben buna dalarsam öldürürüm. Hele o hemşire.. Collen bir yere kadar. Zaten ona ayrı değineceğim. Ulan madam gao seni eliyle dokunmadan fırlattı sen neyin hapsinden bahsediyon? Hayır çocuklar izleyecek böyle yaparsak etkilenirler mi dediler? Anlamıyorum birazcık gerçekçilik ya birazcık. Aynı bok daredevilda da var aq. Lan sen onu öldürmezsen o adam başına bela olcak amk hiç mi anlamıyon. Punisher candır abi ya. Tek mermi tek leş.

Neyse çok saptım gelelim Collen'e. Bre amk salağı yıllardır The Hand'in içindesin. Bir kere bile mi şüphe duymadın? Anlamadığım nokta veledler bile saldırırken bu gerizekalı olayı daha yeni anlıyor. DİZİDE BİR GRAM GERÇEKLİK OLSAYDI O COLLEN BİZİM IRON FISTE İHANET EDİP THE HANDİN ADAMI OLUR VE DRAGO BİZİM SÜT ÇOCUĞUNU ARKADAN VURMAZDI. 2 SAATTİR ANLATMAK İSTEDİKLERİM BUNLAR. ÇOK DAHA UZATIRIM AMA HER ŞEY KARIŞTI O YÜZDEN DEVAM ETMEYECEĞİM. UMARIM DEFENDERS GÜZEL OLUR. İYİ FORUMLAR.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Bu zevkle değil senaryoyla alakalı bişey ilk dd ikinci olarak lc üçüncü jj dördüncününde if olması gerek diye biliyorum ki luke cage ide neden sevdiğinizi anlamıyorum dizi tamamen çöptü son final dövüşünde başdüşman lex luthor markalı bi giysiyle çıkıp cage i dövüyor cage daha fazla dövüşmem diyor polisler adamantium silahlarıyla çıkıyor herşey bok oluyo hepsi bu açıkçası izlediğim en boktan senaryo diyebilirim sonda insanların çıkıp " İLK SÜPERKAHRAMAN AHAHAHA .SS " demeleride işin cabası dikkat çekme üzerine fazla odaklanılmış bi dizi açıkçası iron fistten dahada boktandı bilmiyorsunuz ama iron fist in hikayesi onlarca yıl geriye dayanıyor çizgi romanlarını okuyanlar bilir bu kadar derin hikayeli bi karakteri böyle bi diziyle bok etmişler. iron fistte ejderhayı 1 kere gösterdiler ondada kırmızı gözlü bi yaratık vardı vücudu gösterilmedi resmen dizi " Bu ejderhayı yapmaya bütçemiz yok .ss " diye bağırıyordu rezaletti aq onun dışında daredevil ide pek sevmiyorum turk isimli bi adamı defalarca hapse tıktı en son konuşurken turk " Beni tekrar hapse tıkıcaksın ve tekrar geri gelicem " dedi bu da kahramanın işlevsiz olduğunu gösteriyor. punisher gibi 1 atış 1 leş olan efsanevi bi karaktere dizi lazım izlemekten ciddi ciddi zevk alabiliceğim tek netflix dizisi diyebilirim.

yukarda " İLK SÜPERKAHRAMAN " yazmışım yanlış oldu " İLK SİYAHİ SÜPERKAHRAMAN " olucaktı.

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık