"tüm cüceler, babalarının gözünde birer piçtir." -game of thrones

Lost tartışma forumu

Tüm Forumlar > Lost > LOST IZLEMEYE DEGMEZ

yeni konu aç LOST IZLEMEYE DEGMEZ

BİR TANE ADA BU 6 YIL DAYANMAK NEDIR BNCE COK KOTU BUNUN ACLIGI VAR SUSUZLUGU VAR ADADA HINDISTAN CEVIZI BITMIYO MU NE AMK

Uzun zaman önce yapılan bi dizi bana görede o kadar efsane bi dizi değil senaryosunda kara delikten daha büyük açıklar var falan ama bi süre sonra güzelleşiyo ilk başlarda bi çok kişi sıkılıyo ama ciddi ciddi aşırı boktan bi durum herkes adada açlık çekerken hugo cips yiyodu amına koyim bak aklıma geldi deli oldum yine AÇSDSAÇFSAÇFSa

Ulan diziyi izlememiş hindistan cevizi diyor sen daha vitaminken millet hastasıydı o dizinin aq veledi

HERKESİN ZEVKİNE KİMSE KARIŞAMAZ

bnde lost dizisini izledim ama bir süre sonra artık yaşancak olay kalmıyo saçmalamaya başlıyorlar zaten sonra da bıraktım. Yine de güzel bir diziydi aslında

Sonraki sezonları çok kafa karıştırıcı olsada Lost'un ilk 2 sezonunun bana yaşattığı hisleri hiç bir dizi yaşatamaz, kimse kusura bakmasın.

@selinkirlak bana göre 3. sezon efsaneydi 4. sezondada hiç unutamadığım sahneler oldu bana göre iyi değil ama kötüde değil

sen git teen wolfs izle amk ergeni ne anlarsın türünün en güzel dizisi bu

ne hindistan cevizi ya adada kurabiye hatta salata sosu bile vardı
@Uchiha D Goku nun dediği gibi hugo cips yemekle kalmıyo bi kızla beraber yerlere döküyodu (bende sinirlendim burda)
bide daha ilk sezonda nehir buldular aq sen diziyi izlememişin burda yorum yapıyon

Bazı kişiler daha portakalda vitaminken biz bu diziyi televizyondan ayıla bayıla izlerdik. Şu ana kadar izlediğim en efsane dizidir, hiç kimse de kusura bakmasın.

@Staly aynen , dizi hak ettiği izlenmeyi falan alamıyor ama maalesef.

Yukarı Çık