"+sevgili tanrım, bütün bunların parasını biz ödedik, hiçbir şey için teşekkürler!" -homer simpson

Lost tartışma forumu

Tüm Forumlar > Lost > LOST IZLEMEYE DEGMEZ

yeni konu aç LOST IZLEMEYE DEGMEZ

BİR TANE ADA BU 6 YIL DAYANMAK NEDIR BNCE COK KOTU BUNUN ACLIGI VAR SUSUZLUGU VAR ADADA HINDISTAN CEVIZI BITMIYO MU NE AMK

@Heda<3 teen wolf ergen dizisi değil mi sdcfvgbhnjm :dfghnjmkl fgbhnjmöçi.övbnmö dur şuramla da güleyim sxcnmöçkölçş.i

Lost gibisi yok ya nediyorsunuz arkadaşlar.

arkadaşlar lost'a kötü diyen arkadaşları pistten alalım.. şu ana kadar izlediğim en iyi dizelerden bir tanesi, flash back ler falan var 10 numara dizi. İzlemeyen varsa hemen izlesin şiddetle tavsiye ediyorum.

Yav bir siktir git amk salağı sen kimsin hayatında kaç dizi izledin de konuşuyorsun amsalak

Dalga geçmek için gelmiştim ama adam öyle saçma sapan bir sebep sunmuş ki ben şimdi bununla nasıl dalga geçeyim? Salla kardeşim sen izleme 6 sezon bir adada ne yapacaklar sonuçta değil mi? Bunu öğrensen ne olur, öğrenmesen ne olur? O yorumundan sonra zaten Lost'un zevkine varma şerefine nail olmamalısın. Hadi sen o şişirilmiş dizilerine dön. :)

diziyi izlememiş adam hndistan cevizi diyor ya :D:DD:

izleme o zaman

böyle aptal aptal konulara bakıp diziye başlamamazlık yapmayın gelmiş geçmiş en iyi dizidir!!!!!

hugo cips yiyodu aklıma geldi yine dSA:SAF:A:FA

Şöyle düşüncesiz düşüncesiz yazılar yazıp izlemeyenleri soğutmayın bari , Lost'u anlamayıp sonra burda laf yapmayın , önce gidin anlayın . Ben yıllardır kaç tane dizi izledim bitirdim Lost da ilk 10um arasındadır .

Yukarı Çık