"zaman her şeyin ilacıdır sözü tamamen bir yalan. uyku her şeyin ilacıdır." -the simpsons

Lost tartışma forumu

Tüm Forumlar > Lost > Yeni başlayanlar için

yeni konu aç Yeni başlayanlar için

Yeni başlayacak olanlar için ben izlediğimde ilk sezon çok baymıştı bazıları sevebilir ama ben bırakıcak gibi olmuştum çünkü değişik bişey yoktu Survivor izliyo gibiydim sadece ada yaşantısı ve biraz gariplikler vardı ama sezon finali ve 2. sezon başı gerçekten çok güzeldi ve diziye bağlandım izleyin kesinlikle bişey kaybetmezsiniz finali hiçbir dizi gibi değil ayrıca 4. sezon 5. bölüm için bile bütün diziyi izlerim favori sezonum 4

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Lost'un sonunda aslında hiçbir olay gerçek değil miydi? Öyle biliyorum da o yüzden hiç başlamadım

Sezon 3'e gelince bırakmayı düşündüm ben asıl 1 ve 2 iyiydi şimdi 3'e başlıyorum

Ow shit, sanırım bu diziyi bağımlılıkla izleyince böyle oluyor .) Her şeyi karıştırmışım pardon :) Sezon 1-2 iyiydi sezon 3'de bırakmayı düşündüm ama bütün bu gizemlerin cevapsız kalması rüyalarıma gireceğinden devam ettim ve şu an 4.sezona başlıyorum

Arkadaslar insanların ne dediği önemli değil.Siz diziyi izleyin sonra bir boslukta kalırsınız o zaman anlarsınız ki harbiden de cok iyi bir diziydi, izlerken belki anlayamazsınız.Bana göre gelmiş geçmiş en iyi dizidir.(He bu arada broking bod u da izlodom.)

Conqueror rüya ya da hiçbişey gerçek değil diye bitmiyo açık uçlu bi sonu var söylemiyim şimdi :D

Bencede haika bi dizi Breaking Bad, Prison Break ve Lost izlemeden ölmemelisiniz

Desmond Hume duygulandım adını görünce ya izleyesim geldi

1'de ben de sıkıldım. 2 ve 3 de olaylar az çok çözüldüğü için daha çok sardı.

oradan buradan duyup da sonunun rüya olduğuna inanıyorsan sen hiç izleme, böyle güzel bir diziyi geri kafalı yorumlarınla mahvetme güzel kardeşim.

rüya diyen mi oldu

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık