"savaş, kız büyütmekten daha kolay." -game of thrones

Lucifer tartışma forumu

Tüm Forumlar > Lucifer > dizi iptal mi olucak

yeni konu aç dizi iptal mi olucak

dizi icin seytanı sempatiklestirdigi ve incıl hakkında dalga gectigi dusunulmus ve dizi iptali icin imza toplanmıs ayrıca 18 yas altı ıcın uygun olmayan sahneler varmıs . acıkcası ben bu diziyi begendim iptal olmasını ıstemem 18 yas altındaki kısiler etkileniyolarsa izlemesinler.umarım iptal olmazzz

Dediğin gibi umarım olmaz gerçekten çok beğendim diziyi

Bu dizi ile şeytanı sempatik bulan ve iyi olduğunu düşünen şeytan karşıtı birisi, gerçekte şeytan karşıtı değildir zaten. İptal olmaz

olmasın ya.. bizde olmasın diye imza toplayalım. gerçekten oyuncularından da kaynaklanıyo olabilir, konudan da fakat cidden iyi yani

Yalnız bundaki +18 diye nitelendirilen sahneler Got, shameless, Oinb gibi dizilerin yanında hiçbir şey. Diğer konuya gelirsek o zaman her dizi bir şeyi sempatikleştiriyor. Mafya dizisileri mesela mafyayı vb. Bişey olmaz.

Çoğu dizi illegal aktivitelere vb. özendiriyor, şeytanın iyi olmadığına inanan birisi zaten sırf bir dizi için şeytanı sevmez.Nedenler çok saçma, iptal olacağını kesinlikle düşünmüyorum.

Daha dizi fragmanı yeni yayınlandığı zaman bun kanıya varmışlardı.Bence iptal olmaz her türlü yürür bu dizi :)

Bu dizi Amerikan yapımı, iptal olursa sebebi reytingleri olur ki onlarda yüksek diye biliyorum yani sakin olun

breaking bad izledik diye methmi yapçaz yada dexter izledik diye kötülerimi öldürcez böyle bir sebepten dizi iptal edilseydi dexter iptal olurdu adamlar katil olmaya özendiriyo resmen :D

Bu dizi sayesinde şeytanı seven biri zaten şeytan karşıtı değildir.Bana göre aileler aslında küçüklükten böyle şeyleri adam gibi öğretseler hiçbir sorun kalmaz.Misal benim ailem ben küçükken bunları bana çok iyi öğretti.Bu yüzden ben misal diziyi izliyorum ve çok seviyorum fakat genede normal hayatımda şeytanı sempatik bulmuyorum.Hepsi aslında ailenin küçükken çocuğuna aktardığı bilgilerdir bana göre.+18 sahne de öpüşmekten başka birşey yok yani zaten artık çocuk animasyonlarında bile öpüşme falan var.Saçma şeyler bunlar bir aile çocuğuna bu din olaylarını çok iyi aktarırsa o çocuğun inancını hiçbir şey kıramaz diyorum ben.

+18 sahne ben görmedim 3 bölümdür 1 gram bile olsa fena olmaz da :D

Yukarı Çık