"+yaşlanıp yalnız başına öleceksin. -uyardığın için teşekkürler." -the big bang theory

Lucifer tartışma forumu

Tüm Forumlar > Lucifer > dizi iptal mi olucak

yeni konu aç dizi iptal mi olucak

dizi icin seytanı sempatiklestirdigi ve incıl hakkında dalga gectigi dusunulmus ve dizi iptali icin imza toplanmıs ayrıca 18 yas altı ıcın uygun olmayan sahneler varmıs . acıkcası ben bu diziyi begendim iptal olmasını ıstemem 18 yas altındaki kısiler etkileniyolarsa izlemesinler.umarım iptal olmazzz

imdb puanı 9 olan bi diziyi yayından kaldırmak biraz yürek ister bence :D

Açıkcası ben sevdim özellikle lucifer'in ingiliz aksanlı olması benim anlam çıkarttığım ve sevdiğim bir ayrıntı.

iptal olmasın yaa dizi çok iyi başrol çok sempatik bi çok dizinin önünde geliyo bende

Herkes aşağı yukarı aynı şeyleri söylemiş. Şu dizi buna özendiriyor bu dizi buna özendiriyor diye bakarsak konuya bu işin içinden çıkılmaz millet maverick'e katılıyorum Amerikalılar dizi tutmadığında reytinglerin yetersiz olduğunu dile getirmezler bu amerikan dizi sektörünün adını lekeler (onlara göre) yani evet birkaç bahane uydururlar vs. dizi bu yüzden bitti derler ama onlar için olay reyting de biter.Reyting yoksa dizide yoktur.İster amerikan dizi sektörü deyin ister kapitalizmin oyunları...

Satanist olmasamda Şeytan her zaman ilgi çekici gelmiştir.. Anarşistlik falan(Tanrı'ya baş kaldırma vs.) :) Bende kaldırılmamasını istiyorum o ne olacak? o.O

Amerikanın dindar kesini istemiyor. Ama dizi devam edeceğe benziyor, çok tuttu.

Müslümanlar böyle bir girişimde bulunsalar hemen dünyada yankı bulurdu ve gerici yobaz olarak adlandırılırlardı. Ama hristiyanlar yapınca ''aaa ne kadar değerlerine bağlı adamlar görüyor musunuz'' deniyor. Ben de işte buna gıcık oluyorum. Neyse, bu diziyi izleyip şeytana sempati duymakla gerçek hayatta şeytanı sempatik bulmak alakasız şeyler. Sonuçta dizide verilen imaj gerçek hayatla örtüşmüyor. Şeytanın etkileri görülebiliyor ama kendisi görülemiyor, şeytanın cehennemden kaçıp dünyaya gelmesi gibi bi durum da söz konusu olamaz. Çünkü o zaten şuan cehennemde değil. vs vs... Ne bileyim. Çok alakasız muhabbetler.

Ya bu dizide sempatik bulunan Lucifer değil, Tom Ellis'in tavırları ve oyunculuğu. Yani şeytan değil, oynayan kişinin hareketleri seviliyor. Yani vasat bir oyuncu oynasa zaten sevilmezdi zaten, Tom Ellis sempatikliği karaktere vurmuş. Bu kadar.

Bu tarz tutumları en iyi ateistler bilir.
Neyse müslüman arkadaşlar böyle olaylarla, birazcık empati yeteneklerini geliştirsin işte.
- Elbette kaldırılmamalı ancak maalesef ki müslüman kesmin bunu dememesi lazım.
- Dinin otoritesini görüyoruz bu kararla.
Trajikomik.

Mr.robot uyuşturucu,game of thrones cinsellik vb. ve daha sayamayacağım kadar dizide böyle bir şey var fakat işin içine tanrı girince sorun çıkıyor.Ama kaldırılmayı hak edecek bir dizi değil bence.Bunu izleyen insan da neyin ne olduğunun bilincindedir diye düşünüyorum.İnşallah kaldırılmaz...

Yukarı Çık