"karanlığın bir kez içine girmesine izin verirsen, asla dışarı çıkmaz." -arrow

Luke Cage tartışma forumu

Tüm Forumlar > Luke Cage > İzlemeden önce okuyun

yeni konu aç İzlemeden önce okuyun

Gerçekten berbat ötesi, oyunculuk berbat 1. bölümdeki kameranın açılarını sevmedim çok sinirimi bozdu en kötüsü ise bana göre müzikler işkence gibi geliyor sıkıntıdan kendimi camdan dışarı atasım geldi. Aslında ilk bölümü izlemeden önce Daredevil ve Jessica Jones'dan (iki diziyi heyecanla izlemedim sıkıldım haftalarca ara vererek izledim) gibi referansları olduğundan güzel olmasını bekliyordum ondan dolayı ön yargı olmadan izledim ve ilk bölümde nefret ettim ona rağmen 3 bölüm izledim çünkü merak ettim acaba bu kadar sıçtıktan sonra nasıl daha sıçabilirler diye sonuç olarak izlicem çünkü Defenders'ın güzel olmasını istiyorum iyiki izlediğim için click bilmem ne olayından direk olarak netflix bu diziden para kazanmıyor

Aynen katılıyorum sana oyunculuk çok kötü ilk bölümü izlerken şaka mı bu falan olmuştum. Bende 3. bölüme kadar izleyebildim devam edeyim mi kararsızım.

DC ci olmama ragmen ben bile sevdim bu diziyi.beyenilmeyecekbir yani yok.

oyunculuklar kötü demek dışında insanlara fikrini tam olarak izah edebileceğin bir neden söylememişsin sadece şöyle kötüydü böyle kötüydü diye boş eleştiri yamışsın. Beğenmediğin kısımları düzgünce açıklarsan yazını gören birçok kişi sana hak verecektir. Ama kimse bir diziye neden sunmadan "kötü" dedi diye tanımadğı bir kişiyi iplemez

dizi güzel izleyin seveceksiniz..

Nesi mi kötü ? hemen açıklıyorum.Oyunculuk rezalet.Adamın hareketleri bu kadar yapmacık ki bu kadar rahatsız edici olabilir.Üstüne üstlük o kadar basit bi senaryo var ki ulan kimin ne yapıp yapmayacağını 5 dk onceden kestiriyorsun.Bu kadar basit bi klasik süper kahraman hikayesi nasıl yaparsın Marvel. Daredevil gibi bi şaheserden sonra.Bu dizi resmen Daredevil ve diğer dizilere sırf katılmak için dc nin Supergirl'u ile eşdeğer.İzlenir mi izlenir eğer yapacak başka bir amacın yoksa hayatta.Ha bu arada Luke Cage' e de bayılırım ben oyunlarda comiclerde bune lan sıçmısınız aq.Umarım UMARIM IRON FIST şöyle orgasmic bişi olur da tekrardan kendimizden geçeriz Daredevil gibi :')

İron fist in hikayesi bana her zaman ilgi çekici gelmiştir Luke Cage kadar sönük kalması çok zor bu arada cevap için saol

Başıma bir şey gelmeyecekse baş rolde ki adamı başarısız buldum.Adam boylu poslu ama hiç karizmatik değil.Adamın tipi komedi oyuncusu gibi, her an salak bir hareket yapıp arkadan kahkaha sesi gelecek gibi hissettim.Sons of Anarchy'den iki eleman almışlar, onlarda komik olmuş.Hele o uzun saçlı latin mafya babası hiç olmamış, Shades'in gözlük çıkartma hareketleri falanda çok yapmacıktı.
Cottonmouth iyiydi, Misty karakteri çok başarılıydı.
Yanlış anlaşılmasın, Netflix dizisi olduğu için her halükarda izlenesi ama 8 puan altı verdiğim ilk Netflix yapımı oldu.
He Arrow,Flash izleyen bir tipsen bu dizi muhteşem gelir bir kere yayıncı kanal en üst kalite.

Mike Colter fena olmamış ama ben bu diziye Henry Simmons'ı (Agents Of Shıeld) daha çok yakıştırdım keşke o dizide oynamayıp bunda luke cage olsaymış.

Bir DC fanı olarak şunu söyleyebilirim ki :
Netflix'in çıkarttığı en iyi iş olmuş.Bence gerçekten güzel bir dizi.Daredevill ve Jessica Jones'i sıkıldığımdan dolayı bitirememiştim ama bu dizi hiç sıkmıyor

Bana kalırsa Jessica Jones bir faciaydı Luke Cage ondan da facia olmuş. Daredevil'ın sadece 1-2 bölümünü izledim. Bu diziler neden ilgimi çekmedi derseniz eğer ilk önce kurgular çok belli yani ne olacağını tahmin edeceğiniz Türk dizileri gibi insanı hayrete düşüren merak ettiren çok sahne olmuyor dram aksiyon bilim kurgu dizisinin neresinde merak arıyor da derseniz polisiyeye de çalan bu 3 dizide (en azından 2sinde) bu bahsettiğim durumlar yok. Ha vakit geçirebileceğiniz güzel diziler umarım Defenders iyi olur
Bir Marvel fanı olarak Dc Legends of Tomorrow dizisini de beğenmediğimi belirtmek isterim ha ne mi beğeniyorum ?

@@@@@@@ PREACHER @@@@@@@

konuya abone kullanıcılar 15

Yukarı Çık