"hepimize mutlu bir sona inanmamız öğretildi." -south park

Luke Cage tartışma forumu

Tüm Forumlar > Luke Cage > İzlemeden önce okuyun

yeni konu aç İzlemeden önce okuyun

Gerçekten berbat ötesi, oyunculuk berbat 1. bölümdeki kameranın açılarını sevmedim çok sinirimi bozdu en kötüsü ise bana göre müzikler işkence gibi geliyor sıkıntıdan kendimi camdan dışarı atasım geldi. Aslında ilk bölümü izlemeden önce Daredevil ve Jessica Jones'dan (iki diziyi heyecanla izlemedim sıkıldım haftalarca ara vererek izledim) gibi referansları olduğundan güzel olmasını bekliyordum ondan dolayı ön yargı olmadan izledim ve ilk bölümde nefret ettim ona rağmen 3 bölüm izledim çünkü merak ettim acaba bu kadar sıçtıktan sonra nasıl daha sıçabilirler diye sonuç olarak izlicem çünkü Defenders'ın güzel olmasını istiyorum iyiki izlediğim için click bilmem ne olayından direk olarak netflix bu diziden para kazanmıyor

ben jessica jonesle luke cage arasında cok bir fark göremedim ikiside aynı dizi gibi geldi yani birebir dizinin konusu cok anlamsızdı ayrıca 13 bölümlük bir dizi icin az buldum yani olaylar hep aynı konudan yürüyor

BİR DAKİKA SUPERGIRL EŞ DEĞER Mİ GÜLDÜM AMK DMGNDFSGLADKNFJDHGBRWJNGORWDNFLRNV TJRNVT LIRENCFGLRGŞEDSF

Zoomreis daredevil'i izlememişsin boş konuşma amk tamam jessica jones ve bu dizi okadar iyi olmasada daredevil'i izlemeden saçma yorumlar yapmayın

Beğenmediyseniz izlemeyin kardeşim bu kadar basit :) 14 satır yazı yazıp yok böyle sıçmışlar yok böyle sıvamışlar diye konuşup konuşup son cümlede sonuç olarak izlicem demek çok abes kaçmış :) diziyi izlemedim başlayıp başlamamakta kararsızdım ama şimdi kararım kesin. İzleyeceğim ;)

ilk izlediğim dizi Daredevil oldu ve bana göre muhteşemdi izlediğim ilk süperkahraman dizisiydi de bu arada. Matt Murdock çok başarılı bir karakterdi jessica Jones'un ilk 3-4 bölümünden sonra nefessiz izledim bence hikaye güzeldi ama bazen sinir olmuyor değildim ve Luke Cage ile Jessica Jones arasında ki bağlantıyı tam olarak çözemedim. hangisi daha önce oluyor muhtemelen sezonun sonuna kadar izlediğimde anlayacağım bu arada Luke Cage'in openinginden hiç hoşlanmıyorum

Daredevil ve Jessica Jones'u sıkılarak ara vererek izleyen birinin yorumunu ciddiye almıyorum. Git dram izle Marvel'ın en başarılı dizisi Daredevil adlı dizidir aksini idda eden ...

konuya abone kullanıcılar 15

Yukarı Çık