"bence sadece aptal insanların iyi ilişkileri var." -supernatural

Misfits tartışma forumu

Tüm Forumlar > Misfits > Başlamakta tereddüt edenler ve 2.sezondan sonra bırakanlar

yeni konu aç Başlamakta tereddüt edenler ve 2.sezondan sonra bırakanlar

Yaptığınız hatadır kesinlikle izleyin ya da devam edin.Ben bittikten sonra bu kadar üzüleceğimi tahmin etmemiştim.1.ve 2. sezon MÜKEMMEL sonuçta Nathan faktörü var 3.sezonda Rudy binevi Nathan'ın yerine geldi ön yargılı davranmayın ben şahsen yönetmenin kulaklarını baya çınlatmıştım ama 4.sezondan sonra Rudy'e inanılmaz bir sempati duymaya başladım.Devam edin 4.sezondaki gözetim memurunu görmek için bile diziye devam edin öyle bir karakter yoktur kahkaha atma garantilidir.5.sezona gelirsek bence güzel bitirdiler benim içimde bir burukluk kalmadı.İzleyin beyler, izleyin bayanlar eşi benzeri olmayan dizilerdendir.

izlemeyin katılmıyorum nathansız misfits olmaz olsun

Beyler bakmayın bu dengesize

hayır bakın

karar verin aq 3.sezona başliyimmi başlamiyimmi

Hacı başla yukardaki şahıs sırf kıllık olsun diye yazıyor !
3.sezon sıkabilir ama 4. ve 5.sezon çok güzel toparlıyo

Nathan'sız misfits olmaz olsun!!

bence asıl 1-2 müthişti 3.cüsü rudy nathanın yerini almaz ama oda gerçekten cok iyiydi ancak ardından acayip saçmaladılar 4.ve 5.ciyi hiç izlemedim bile çok sevmeme rağmen bu diziyi :(

bende nathan gidince bırakmıştım devam ediyim bari dsflkjshdjfks

Devam edesim cok var be hadi bakalım hayırlısı.

2. Sezondan sonra gerçekten sonra bırakmıştım bende.

3. sezon hep biri espri yapınca arkalardan, Nathan'ın bir bölümde söylediği "Hey buraların komik adamı benim" diyerek ortalığa çıkmasını bekledim ne yalan söyleyeyim. Dedim bu böyle olmayacak, bu tip bir ön yargı ile iyice aşk-ı memnu izleyicisine döndüm. Bir süre bu hissin geçmesini bekledim
Gerçekten de 4 ve 5. sezonlar gayet iyiydi.
Kamu spotu gibi olacak ama "bir karakterden diziyi bırakmak; pişmanlıktır"

konuya abone kullanıcılar 15

Yukarı Çık