"birini sevdiğinde kim ne derse desin savaşmaya değer." -pretty little liars

Misfits tartışma forumu

Tüm Forumlar > Misfits > Başlamakta tereddüt edenler ve 2.sezondan sonra bırakanlar

yeni konu aç Başlamakta tereddüt edenler ve 2.sezondan sonra bırakanlar

Yaptığınız hatadır kesinlikle izleyin ya da devam edin.Ben bittikten sonra bu kadar üzüleceğimi tahmin etmemiştim.1.ve 2. sezon MÜKEMMEL sonuçta Nathan faktörü var 3.sezonda Rudy binevi Nathan'ın yerine geldi ön yargılı davranmayın ben şahsen yönetmenin kulaklarını baya çınlatmıştım ama 4.sezondan sonra Rudy'e inanılmaz bir sempati duymaya başladım.Devam edin 4.sezondaki gözetim memurunu görmek için bile diziye devam edin öyle bir karakter yoktur kahkaha atma garantilidir.5.sezona gelirsek bence güzel bitirdiler benim içimde bir burukluk kalmadı.İzleyin beyler, izleyin bayanlar eşi benzeri olmayan dizilerdendir.

Nathan gittikten sonra dizinin eski tadı kalmıyor ama yeni bir tadı oluyor. Ben sevdim bu diziyi bence başlayın ve bırakmayın.

Düzeltme : 4-5 'i de izledim gerçekten efsane bir dizi , izletebildiğiniz değerli insanların hepsine izletin. Bu dizi yüzünden takip ettiğim tüm dizileri bırakmıştım üzüntüden. Hala zevkle izleyemiyorum hiç birini.

ya ben rudy'yi çok seviyorum izleyin derim joseph gilgun'un olduğu herşeyi izlerim this is england başta olmak üzere hem skins'teki jack o'connell da var onda tavsiye edilir dizisi de var filmin

Ya Nathansız sahiden olmuyor ama 3x5teyim 5 bölümdür Nathan bekliyorum. Ya sen niye 3 güünlük kız için kalkıp taa Vegasa gidiyosun ki. Otur kuçunun üstüne bok mu var

birşey sorucm benim 3. sezon bitti sonraki sezonlarda simon falan geliyor mu??

3. sezon 1 de bıraktım sonra 4e kadar devam etdim izlemeyin gereksiz saçma nathan olmayınca tadı olmuyor saçma sapan bi hal alıyor tavsiye etmem

Nathanın olmadığını öğrendiğim için az önce bıraktım biraz sindirirsem Nathanın yokluğunu belki izlerim.

Kendime göre değerlendirecek olursam;
1 ve 2 çok iyi
3 iyi
4 sıkıcı
5 iyi

konuya abone kullanıcılar 15

Yukarı Çık