"birini tanıdığını sanıyorken sonra bir bakıyorsun aslında hiç tanımıyormuşsun." -dexter

Mr. Robot tartışma forumu

Tüm Forumlar > Mr. Robot > Fight Club-Mr.Robot Benzerlikleri

yeni konu aç Fight Club-Mr.Robot Benzerlikleri

Acaip benzerlikler var bunu herkes artık biliyor hatta mr.robot sayesinde hiç fight club izlememiş herkes oturup izledi biliyorum sdjsjjf

Mesela Ana karakterimiz:

Elliot-The Narrator(İkiside birbirlerine çok benziyorlar elliot uyuşturucu kullanıyor Narrator'da uyuşturucu kullanıyordu sonra kafalarnda oluşturdukları karakterle konuşup ona göre hareket ediyorlar)

Mr.Robot-Tyler Durden(Elliot'un babası mr.robot herkes bunda hem fikir ama ilerleyen bölümlerde ne olur bilemem)

Darlene-Marla Singer(ikisi birbirlerine çok benziyor nasıl derseniz sigara içici ve sigara tutuşu herşeyiyle inanılmaz benziyorlar ikiside zaten sigara bağımlısı)

Aslında daha vardır benzerlikler fakat böyle bi konu herkesin ilgisini çekecektir Ha Fight Club izlemeyenler varsa hemen izlesinler ne demek istediğimi anlayacaktır oturdum tekrar izledim yukarda yazdıklarımla izlerken gözünüzün önüne elliot ve mr.robot hemen geliyor felan :D

Açıkçası Fight Club gibi bir efsaneye benzemesi koymaz bana çünkü buna ihtiyaç var ayrıca diziyi izlerken biraz içeriğine takılın sadece şu şuna benziyor şu şuna bu güzel kadın o çirkin adam bu şizofren. Orada bahsedilene de biraz takılsaydınız daha güzel olurdu. Mesela Steve Jobs'u çocuk işçi çalıştırdığı için eleştirisi. Facebookun güvensizliği nitekim gmailin de ve daha bir sürü şey.

Karakterler olsun, toplum eleştirileri olsun ve yaptıkları Proje olsun sanki baya bi alıntı yapmışlar Chuck Palahniuk'tan ama bu rahatsız ediyor mu derseniz fight club hayranı bir insanı asla etmez.

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık