"+ben burada gizli oda falan göremedim. -bu yüzden gizli oda deniliyor zaten." -supernatural

Mr. Robot tartışma forumu

Tüm Forumlar > Mr. Robot > Tyrell gerçek mi hayal mi?

yeni konu aç Tyrell gerçek mi hayal mi?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Arkadaşlar ben Tyrell'in öldüğünü düşünüyorum. Hatta Elliot'ın onu öldürdüğünü.

http://i.hizliresim.com/Y46zOE.jpg

Şu kolaja bir bakın.

Tyrell Elliot'ı dairesini basar. Eldivenlerini takar ve '2 gün önce birini öldürdüm, birini öldürmenin bu kadar kolay olacağını hiç tahmin etmezdim' der. Elliot'ın üzerine yürür ve onu tehdit edip her şeyi itiraf ettirdikten sonra atari salonuna giderler. En üst kare 1. sezon 9. bölüm son sahnesi ve Elliot popcorn makinesinde silahı görür. Darlene oraya saklamıştı, hatırlayın.

Orta ve alt kareler de 2. sezon 1. bölümden. Tyrell arkada pc başında. Elliot arkadan izliyor ve sonra elini popcorna sokup silahı alıyor. Son bölümde de dediği gibi Mind awake, body asleep. Zihninde gördü yani Tyrell'ı. Tyrell ona sormuştu atari salonunda 'başka kimler var' diye. Sadece ben demişti. Diğerlerini ele vermek istemedi Elliot. Takım dışından birinin bu kadar şeyi bilmesini de göze alamadı ve Tyrell'ı öldürdü diyorum ben.

Sizin bu konudaki görüşleriniz, gözlemleriniz neler?

Elliot uyuyor mu sadece ikinci sezonun ilk bölümüne kadar izledim ama mind awake body asleep dediğini duyamadım daha EVET KAFAYI YİYORUM

İkinci sezon 3. bölüme kadarmış :')

aga zihin uyanık beden uykuda olayına fazla takılmışsın elliot bir çok bölümde yaptığı şeyi hatırlamıyor zaten muhtemelen o uykudayken mr robot ortaya çıkıp o yapıyor mesela darlene whiterose ile xun'nun konuşmasını dinlerken öğrendiği "2 aşama onun fikriydi zaten" kısmını hatırla. Elliot'ın yaptığı 1 beden de 2 zihin olduğunu farkedip 2. zihni izlemek için 1. zihni uyanık tutmak. çoklu kişilik bölünmesi.

ayrıca arkadaşa katılıyorum ve arttırıyorum sen atarideki sahneyi hiç anlamamışsın:( birlikte tanrı olmanın nesi küçümsemek.

Yönetmen Tyrell ile daha fazla oynayacağız diye bi tweet atmamışmıydı

Phoebus'un yanıldığını hep beraber görmüş olduk.

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık