"sürekli alaycı ruh halinin güçlü bir depresyon belirtisi olduğunu biliyor muydun?" -dexter

Mr. Robot tartışma forumu

Tüm Forumlar > Mr. Robot > Yine bir şey yakaladım, koşun :))

yeni konu aç Yine bir şey yakaladım, koşun :))

Arkadaşlar, 1x8'in 32. dakikasına gidin. Mr. Robot ve Tyrell'ın arabada konuştukları sahne.
2. sezon finalinde de aynı sahneyi Elliot ile izledik, değil mi? 1x8'de sadece arabada olan kısmını gördük, 2. sezon finalinde de devamını.

Tyrell da arabadan iniyor ve Elliot'ın peşinden gidiyor. Biraz da dışarıda konuşuyorlar. Tyrell diyor ki Elliot'a 'Aramızda bir şey var, bunu görebiliyorum. '

Elliot da şöyle diyor : 'Sen yalnızca önümüze konulanı görüyorsun. üzerinde olanı gördüğün yok.'

Dediğim gibi bu konuşmalar 2. sezon finalinde geçiyor. Şimdi buradan tekrar 1x8'e dönelim.

Yukarıda bahsettiğim Mr. Robot ve Tyrell sahnesinden sonraki sahneye. Tyrell eve gidiyor. Joanna ile konuşuyor ve aynen Elliot'ın ona söylediklerini Joanna'ya söylüyor. 'Şimdiye dek karşımıza çıkanlara odaklandık. Ama üzerimizde olana hiç dikkat etmedik' diyor.

Sonra da zaten Tyrell Elliot'ın evini basıyor, çocuğun üzerine yürüyor ve beraber atari salonuna gidiyorlar. Orada da Elliot, Tyrell'ı öldürüyor.

Varmaya çalıştığım şey şu. 1x8'de yarım yamalak gösterdikleri sahneyi 2. sezonda tamamen gösterdiler ve halen aynı yerdeyiz. Elliot'ın zihninde. Elliot, hatırlamadığı o 3 günün peşinde ve Tyrell'ı öldürdüğünü de hatırlamadığı gibi, zihninde de Tyrell ile savaşıyor.

Çok profesyonelde bir düşünce saygı duydum

tebrik ederim valla iyi yakalamışsın dediğin gibi olabilir mantıklı

aynen tebrikler benım aklımın ucune bile gelmedi

bu teori bana da çok mantıklı geldi yalnız bi sorum var o zaman neden elliot vuruldu tyrell tarafından çünkü geçen sezonda arabadan indiğinde vurulmamıştı ayrıca angela bir kaç bölüm önce dark army e giriş yaptı tyrella neden akıl verdi

Tyrell orada Tanrı'dan bahsediyor, Joanna dalga bile geçiyor. Üstüne sezon finalindeki gibi Tanrı'dan bahsediyor, Elliot'a ve Elliot'a önce ki araba konuştuklarında spesifik olarak bahsetmedi Tanrı olacağıyla ilgili, sen bu durumu alakasız bir şekilde Elliot'a bağlayabiliyorsun, söylediğim gibi olaylara olduğu gibi değil, kendini kandırmak için kendi teorine uygun hâle getirmeye çalışıyorsun. "Tyrell gerçek mi hayal mi?" konusundaki teorimi tekrar okumanı tavsiye ederim.

2. Sezonu oturup baştan sona bir kere daha izledim. Teorim değişmedi. 2x11'de Elliot yataktan kalkıp Mr Robotu izlerken bile alttan alttan vermeye devam ediyorlar 'mind awake body asleep' diye. Hala uykuda olduğu çok açık ve sen de bunu kabul etmek istemiyorsun. 2. Aşama denilen şey cisqo'nun öldüğü gece başladı zaten. O elektrik gitmeleri, voltaj düşmeleri bunun işareti. Dizi çoğu zaman kendi içinde spoiler veriyor. Mesela bir sahne var. 2x10'da sanırım. Kamera Elliot'ın odasını yukarıdan gösteriyor. Elliot soruyor 'bir şey görüyor musun?' diye. Orada görmemizi istedikleri bir şey var. 3. Sezonda öğreneceğimiz bir şeyin spoilerını veriyor orda. Durdura durdura her köşeye baktım, bir şey yakalayamadım o sahnede. Ama var, bir de siz bakın.

2x6 mıydı tam hatırlamıyorum. Alf'in olduğu bölüm. Tyrell bagajdan kurtuluyor. Seke seke kaçmaya çalışırken tek kurşunla yere devriliyor. Sonra da Elliot ve Mr Robot onu bagaja koyup götürüyorlar. Al işte, bu da spoiler. Tyrell atari salonunda tek kurşunla ÖLDÜ. Bunu kabullenin artık. Üstelik nereye gömüldüğünü bile söyleyeyim size. Atari salonunun karşısındaki inşaat alanına. Bakın Tyrell'ın arabası orda.

http://i.hizliresim.com/kEazGA.jpg

Tebrikler.

bu yorumları 2.sezonun başında okuyup bütün sezonu tyrell ölü diyerek izledim. ama finali izleyince bana hiçte ölü gibi gelmedi. eğer tyrell da eliotun kafasındaysa angela nasıl konuştu tyrell la. hemde arayacağını söylediler eliot yanında mı filan diyerek.sanki olacakları önceden biliyormuş gibi??

açıklayın bana bunu nolurrrr açıklayınn?????

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

tyler'in ölmemiş olduğu 2.sezon boyunca emin olduğum şeylerden biriydi çünkü rolüne gerçekten son verilse yani ölse eliot'un mısır makinesinden sadece silahı aldığını gösteren bikaç saniyelik bölümle geçiştirmezlerdi bariz bi şekilde vurulma anını ölüsünü felan gösterirlerdi

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık