"insanlar kötü bir şey yoksa hiçbir zaman "konuşmamız lazım" demezler." -friends

Mr. Robot tartışma forumu

Tüm Forumlar > Mr. Robot > Yine bir şey yakaladım, koşun :))

yeni konu aç Yine bir şey yakaladım, koşun :))

Arkadaşlar, 1x8'in 32. dakikasına gidin. Mr. Robot ve Tyrell'ın arabada konuştukları sahne.
2. sezon finalinde de aynı sahneyi Elliot ile izledik, değil mi? 1x8'de sadece arabada olan kısmını gördük, 2. sezon finalinde de devamını.

Tyrell da arabadan iniyor ve Elliot'ın peşinden gidiyor. Biraz da dışarıda konuşuyorlar. Tyrell diyor ki Elliot'a 'Aramızda bir şey var, bunu görebiliyorum. '

Elliot da şöyle diyor : 'Sen yalnızca önümüze konulanı görüyorsun. üzerinde olanı gördüğün yok.'

Dediğim gibi bu konuşmalar 2. sezon finalinde geçiyor. Şimdi buradan tekrar 1x8'e dönelim.

Yukarıda bahsettiğim Mr. Robot ve Tyrell sahnesinden sonraki sahneye. Tyrell eve gidiyor. Joanna ile konuşuyor ve aynen Elliot'ın ona söylediklerini Joanna'ya söylüyor. 'Şimdiye dek karşımıza çıkanlara odaklandık. Ama üzerimizde olana hiç dikkat etmedik' diyor.

Sonra da zaten Tyrell Elliot'ın evini basıyor, çocuğun üzerine yürüyor ve beraber atari salonuna gidiyorlar. Orada da Elliot, Tyrell'ı öldürüyor.

Varmaya çalıştığım şey şu. 1x8'de yarım yamalak gösterdikleri sahneyi 2. sezonda tamamen gösterdiler ve halen aynı yerdeyiz. Elliot'ın zihninde. Elliot, hatırlamadığı o 3 günün peşinde ve Tyrell'ı öldürdüğünü de hatırlamadığı gibi, zihninde de Tyrell ile savaşıyor.

Ben size ne olduğunu söyleyeyim. senaristin elinde mind blowing bir sezonluk konu vardı baktılar acayip tuttu şimdi 1 sezonluk konuyu 3 sezona yayıcaklar,bizi meraklandıracaklar sonun sapan saçma şeyler çıkacak kısacası losta dönecek.

PHOEBUS'UN YANILDIĞINI HEP BERABER GÖRMÜŞ OLDUK. ÖNCEDEN SÖYLEDİĞİM GİBİ OLAYLARI OLDUĞU GİBİ DEĞİL, KENDİ TEORİSİNİ HAKLI ÇIKARTMAK İÇİN KENDİNİ KANDIRDIĞINI BELİRTMİŞTİM.

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık