"seninle olduğum zamanlar dışında hep yalnızdım." -spartacus

Narcos tartışma forumu

Tüm Forumlar > Narcos > Narcos icin gelmis gecmis en iyi dizi desem karsi gelen olur mu?

yeni konu aç Narcos icin gelmis gecmis en iyi dizi desem karsi gelen olur mu?

Son 10 yılda sayamayacagim kadar dizi izlemisimdir; lostundan prison breakine,vikingsinden mr. Robotuna... Bu dizi gercekten farklı; yılan hikayesiyle,deli yurekle ve hatta ''kurtlar vadisiyle'' buyumus bir nesil oldugumuzdanmıdır bilmem ama bu narcos diger yabancı dizilerden cok farklı be abi...

Game of Thrones
Breaking Bad

fringe ;)

hepsi birbirinden güzel sıralayamıyorsun ya adamlar yapıyor yaw

Tür olarak dediğiniz gibi farklılıklar meydana gelebilir fakat bu durum hangisini "en iyi" denecek kadar bir seviyede tutmaz. Benim şahsi düşüncem izlediğim çoğu hit diziye şöyle bir baktığım zaman sıralamam şu olur.

1 - Spartacus
2- Breaking Bad
3- Prison Break

Narcos şuan için benim 1. sıramda fakat dizi halen devam ettiği için sıralamaya almayı pek uygun bulmadım çünkü ne diziler var 1-2 sezondan sonra ne yapacaklarını şaşıyorlar.

http://i.hizliresim.com/RQQGXY.png

Breaking Bad mi Game of thrones mu bilemem ama kesinlikle narcos değil :D

Her dizinin içeriğine ve kitlesine göre değişebilecek bir soru. Ama dram derseniz Breaking Bad,Fantastik derseniz Game of Thrones,Suç derseniz Narcos,Komedi dersenizde Shameless gelir akla.

Herkes aynı şeyi söylüyor diye doğru olmak zorunda mıdır ? Asla! Narcos en iyisi midir dersen peki ; Evet en iyisidir ama sana göre benim şu ana kadar tattığım en iyi dizi Person of İnterest'tir öneririm . Narcosta en azından ilk üçe girer :)

BENCE DEVAM EDEN EN İYİ DİZİ DESEN DAHA DOĞRU OLUR

westworld izle derim

Yukarı Çık