"hayatımın çoğunu hissettiklerimi hissetmemeye çalışarak geçirdim." -pretty little liars

Outcast tartışma forumu

Tüm Forumlar > Outcast > outcast mı preacher mi daha heyecanlı ve daha iyi

yeni konu aç outcast mı preacher mi daha heyecanlı ve daha iyi

bence preacher daha iyi,outcast o kadar ilgimi çekmedi

preacher çizgi romandan başarılı bir şekilde uyarlanmış outcastı daha bilmiyorum ama yorumlara göre izlenmesi gereken bir dizi bu yüzden bırak karşılaştırmaları ve ikisini de izle

en çok etkileyen dizi sıralaması yaparsam damien, outcast ve preacher hepsi birbirinden farklı özelliklere sahip bence. damienin bir bölümünde gerçekten korktuğumu hissettim. preacher da biraz tarantino filmleri gibi bazen çok kanlı sahneler var ama özetle beğenerek izliyorum. ;)

dostum outcast ile preacher uzaktan yakından alakası yok outcast ın kitabı mitabı varmı bilmiyorum ama outcast gerilim tarzı insanların içine giren şeytanımsı yaratıkları konu alıyor
preacher ise DC-COMİCS den bir karakter ve diziside çizgi roman ını okuduysanız çok güzel outcast daha çok gerilim hafif korku sonuan kadar gizemli devam ederken
preacher daha bi yavaş ilerliyor ama gizemi olsun ne biliym oyunculuk olsun senaryo olsun bence preacher daha güzel ama çoğu kişi çizgi romanını okumadıı için veya yavaş ilerlediği için sevmemiş sıkıcı gelmiş olabilir ama şahsen kendini vererek izlersen cidden çok güzel
gizem-hafif gerilim istyorsan outcast izle
heyecan meyecan istiyorsan preacher izle
bana göre
preacher 10/7.5
outcast 10/6.5

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık