"neden aynı duyguları hissettiğim insanlarla farklı şehirlerdeyim ki?" -how i met your mother

Riverdale tartışma forumu

Tüm Forumlar > Riverdale > 4. sezonun onayı alındı

yeni konu aç 4. sezonun onayı alındı

4. sezonun onayı alınmış, çoğu kişi izlemeyeceğim diyor ama ben son bölümlerden sonra daha fazla merak ettim. devam edeniniz olacak mı?

Çerezlik olsun diye izliyorum

Ben diziyi birazcık pllye benzetiyorum o yüzden 4.sezonda büyümüş hallerl olabilir yani üni. bittikten sonra ki pllde de aynısı yapılmıştı

ya gerçekten saçmalamayı bıraksalar perşembe günleri daha mutlu geçecek

1 ve 2. sezonlar lise draması ağırlıklıydı ve aşşşşırı seviyodum. üçüncü sezonda resmen çocuk olduklarını unuttuk. belki üniversite hayatları biraz normal olur gerçekten klişe bir şeyler görmek isteyeceğimi hiç düşünmezdim...

peşin hükümlü olmayın gelecekten yazıyorum ^^
ben aslında 3.sezonu 2.sezondan çok daha fazla beğendim çünkü sezon finalini izledikten sonra her şey oturuyor kafanızda.Kaldı ki hala yarım kalmış konular var ama mıymıntı Archie'yi izlemektense Gargoyle kralını izlemeyi tercih ederim şahsen. Ayrıca Amerika da öğrenciler bizim gibi sadece son senede sınav olmazlar. bildiğim kadarıyla 3 ve 4.sınıfta girdikleri sınavın ortalamaları ve ders başarı ortalamaları baz alınarak üniversitelere başvuruyorlar

ben de kesinlikle devam ederim bence son bölüm gayet güzeldi

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık