"erkeğin her adımı, her nefesi, her kelimesi ve hatta her bakışları yalan olabilir ama ağlamaları asla.." -icarly

Riverdale tartışma forumu

Tüm Forumlar > Riverdale > KATİL KİM???

yeni konu aç KATİL KİM???

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Dizi için iki tane konuşma formu var ikisini de ben açtım biliyorum,katlanıcaksınız biraz napalım.Konuya dönelim,bence ortada katil yok.Pll izliyorsanız beni anlarsınız artık ölü insanlara inanmıyorum.Jason belki de kaçını daha netleştirmek için böyle bir şey yaptı yani bilemeyiz.Cidden öldüyse de KATİL KİM?Üçüncü bölümde Jason'ın o kadar melek biri olmadığını gördük ve belki kalbini kırdığı kızlardan biri yaptı (bu çok klişe olurdu) SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BEN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM HELP

Katil Veronica'nın annesi veya babası çıksa bayağı bir ters köşe olur dizi.

Bence pll'nin aksine yapacaklar. Ki ben katilin şu an dizide olmadığını düşünüyorum

Kesinlikle katılıyorum çünkü şuan dizide bulunan biri katil çıkarsa hani Archie'nin babası bile çıksa pek kişinin şaşıracağını sanmıyorum.Sonradan eklenecek biridir büyük ihtimalle.

pll deki gibi betty nin kardeşi çıkarsa (pll de melissa olayı ) ya da betty in annesi çıkarsa mantıklı olur. Ama daha erken teoriler için

bence juggy olabilir her ne kadar sevsemde her şeyi o anlatıyor ve bütün flashback lerde o var nedense

ve babası çıkması :D

babası çıktı aq tutarlı bir hikaye koydular ama başka biri olsa daha güzel olurdu

Oğlum FP Jones öldürmedi ve ben de PLL deki gibi geri dönsün isterdim ama olmaz adamın ölüsünü gördük ayrıca Jason Alison D. kadarz eki olamz saklanamaz Bence Betty nin ailesi yaptı

konuya abone kullanıcılar 16

Yukarı Çık