"tüm cüceler, babalarının gözünde birer piçtir." -game of thrones

Scream: The TV Series tartışma forumu

yeni konu aç KATİL

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Katil için iki adayım var. Ya şerif yada o gazeteci mi ne he işte o kadın. Siz ne düşünüyosunuz?

Katil Emmayı koruyormuş gibi hissediyorum. Ve erkek bence. Şerifin de ne amacı olabilir ki?

Son bölümde bu kişi bayanda olabilir ses değiştirme cihazı kullanıyolar falan diye bi laf geçti ordan bayan olabilceğini düşündüm. Şerif olayınıda yine son bölümde bir şeyin üstünü örtüyormuşum gibi davranıyolar falan dedi o yüzden öyle düşündüm. Ve tabi sadece bir teori yani :D

Hem bayan hem erkekte olabilir. Genelde asıl katil yanına bir yardımcı alıyor. Ana karakterler olduğunu sanmıyorum. Filme göre benzetmeler var biraz. Sidney çok kaşarımsı bir kız değildi ve Emma da değil gibi. Noah tamamen Randy'den esinlenmiş. Gazeteci de yine filmde ki Gale. Şerif Dwayn olabilir mi emin değilim çünkü o daha çok Emma'nın annesiyle yakın. Şerifin oğlu olabilir. Çok görmediğimiz biri de olabilir. Nina'nın ve Taylor'un cesedi bulunmamış olsa onlar öldü numarası yapıp cinayeti işliyolar diycem ama öldükleri kanıtlandı işte.

KATİL GAZETECİ KARI

Ben Audrey 'den şüpheleniyorum ama film serisinde olduğu gibi belki de tek değildir.

Ben katilin 1994'te ki katilin abisi Troy muydu ne olabiliceğini düşünüyorum. Daisy yani Emma'nın annesi yüzünden öldü ve belki kardeşinin intikamını almak istiyodur. Tabi bu bir teori.. Ama katilin kız olabiliceğini düşünmüyorum ve şerif olması çok saçma geliyor. Aklıma 1 kişi daha geliyor o da Noah. 1994'te ki katile hayran ve seri katillere ilgisi var. O neden olmasın? Başka fikri olan varsa yorumlarınızı çok merak ediyorum..

Katillerden biri gazeteci bence 5. bölümde babasının öldüğünü söyledi ve babasının Brandon James olması ihtimali güçlü.

Herkes gazeteci diyo ama bence bu kadar kolay değildir. Henüz 5. bölümdeyiz. İşlerin biraz daha karışık olması gerek.

Bence gazeteci değil. Babasının Bardon James olma ihtimali yok bence çünkü 1. neden o adam deli gibi bişeydi ondan çocuk yapmış olma olasılığı saçma geliyo 2. Bardon Daisy'ye takıktı yani başka birinden .ocuğu olabiliceğini hiç sanmıyorum 3. gazeteci daha doğrusu program yapan o kadın babasının olayının çözülemediğini söylemişti ama Bardon'ın çözülücek bi yanı yok.. Adam apaçık vuruldu. Kadın babam vurularak bi cinayete kurban gitti diyebilirdi. Emma'da anlamazdı sonuç olarak vurularak öldürülen tek insan Bardon değil ya.. Kadın olamaz...

Bence hiç biriniz söylememiş ama Bay B. Benim için şüpheli ve katilin yardımcısı veya ta kendisi olma ihtimali var. Bana hareketleri vs. çok şüpheli geliyor. Ve gezateci kadının babasının Brandon James olma ihtimali var. Brooke ın babası da şüpheli. İddialı bir dizi bu dizi. Yani kesinlikle bağlantısı olmayan insanların ortak olmasını bekliyorum. Ay ben herkesten şüpheleniyorum.

konuya abone kullanıcılar 15

Yukarı Çık