"+lütfen gerçeği söyleyin doktor ne kadar zamanım kaldı? -on. +on mu? on ne? -dokuz..." -house m.d.

Scream: The TV Series tartışma forumu

yeni konu aç KATİL

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Katil için iki adayım var. Ya şerif yada o gazeteci mi ne he işte o kadın. Siz ne düşünüyosunuz?

Bence dizide çok önde durmayan genelde arka planda kalan çok üstünde durulmayan bir karakter katil olacak :) Bizi sadece heyecanlandırmak için her bölüm ayrı kişiden şüphelenmemizi sağlıyorlar benim teorim bu :D Tahminimce Kieran olacak emma nın yeni manitosu :)

Şerifin oğlu konusunda kararsızım %50 - 50

Emmanın annesiymiş bide :D

Katili düşünemiyorum herkes şüpheli aslında ama bence kesinlikle Kieran olayın içinde masum biri olduğunu sanmıyorum

Bence katil Brandon James'le alakalı biri ya da Brandon James'in kendisi. Sonuçta her vurulan ölmüyo. Ayrıca cesedinin bulunması veya otopsisiyle ilgili bir veri yok.

Piper oldugunu düşünüyorum gazeteci kadın çok klasik olurdu ama bence onunla bir alakası var gibi

Geçen gün benimde aklıma Brandon James geldi yani vurulduğunu gördük evet ama hiç sudan çıkarıldığını ya da cesetini görmedik.. Cidden çok merak ediyorum :)

Kesinlikle 2 kişi olduklarına inanıyorum

@Titans gibi 2 Katil olduğunu düşünüyorum. Will in bunlardan birisi olduğunu düşünüyorum. Fakat diğer katil konusunda kararsızım. Şerif olabilir, Brandon James ölmemiş olabilir yada onun kardeşi de olabilir, Bay B. olabilir, Emma'nın babası olabilir, hiçbiri değilse henüz dizide görmediğimiz birisidir diye düşünüyorum :D

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Kadın olduğunu sanmıyorum. Beşinci bölümde Will çırpınırken çocuğu çekti götürdü yani. Noah olduğunu da düşünmüyorum sonuçta çocuk tek sevgilisini kaybetti. Ayrıca sırf katillere ilgi duyuyo diye katil olmak zorunda değil. Benim yaşadığım kasabada böyle bi psikopat katil olsa ben de merak ederdim yani.

konuya abone kullanıcılar 15

Yukarı Çık