"bu okullar insanları gerizekalıya dönüştürüyor." -freaks and geeks

Shameless tartışma forumu

yeni konu aç GAY

peki dizide sırf gay sahneleri olduğu için izlemeyenler hakkında ne düşünüyorsunız ? (3-4 kişiye tanık oldum bu konu yüzünden izlemeyen)

:) Bu konu böyle uzar gider hocam sen etrafındaki kişileri bir gözden gecir ama yinede bu yuzden izlemiyorlar ise bir sıkıntıları oldugu kesin :)

ne sıkıntısı varmış görmek istemeyebilir size ne

Benim açıkçası Ian ve Mickey sahnelerinden sonra eşcinsellere olan saygım kat ve kat arttı.

bu sahnelerden 'rahatsiz' oldugunu belirtenlerin aslinda gaylerden daha cok bu goruntulerden etkilendigi, ancak kendilerine yedirememelerinden oturu, 'rahatsiz' olduklarini belirttikleri cesitli arastirmalarla kanitlanmis bir olgu. kisacasi homofobik olabilmek icin hemcinslerinden cinsel olarak etkileniyor olmak sart.

katılmıyorum "homofobik olabilmek icin hemcinslerinden cinsel olarak etkileniyor olmak sart." kadar saçma bir şey olamaz bir erkeğin ötekine sakso çekmesi benim midemi bulandırıyor son bölümde bu olay vardı görmek istemediğimden o kısmı geçtim bence size normal geldiğinden ve hoşunuza gittiği için heteroseksüel olmak size garip geliyor olabilir

kanıtlanmış dediğine göre kafasından değil bi araştırmadan yola çıkarak konuştuğunu varsayıyorum, ama genel olarak bence bu tartışılması gereken bi konu olmamalı, bu şekildeki dizilerde her tipten insanı portre edebilmek lazım. sonucu "Benim açıkçası Ian ve Mickey sahnelerinden sonra eşcinsellere olan saygım kat ve kat arttı." diyen kişiler oluyor ve eşcinseller için bu çok önemli bir şey. görünce midesi kalkan varsa da insanı insan olarak kabul etmeyi öğrensin, her şekilde seks işte. tecavüz olmadığı sürece kime ne

shameless izledikten sonra bu konuda escinsellere daha cok saygi duymaya basladim. oncelikle belirtiyim escinsel veya homofobik degilim. yukarida da iste homofobik olmak icin ilgi gostermek lazim falan cok bos bi laf olmus bu. dizinin bi ozelliklerinden biri de escinselligin gundelik hayat gibi, ilginc veya tiksincin tam tersi, normal straight sex gibi gosterilmesi insanlar icin escinselleri normal kiliyor. bence dogrusu da bu raydan cikmadiklari surece insanlari cinsel tercihleri yuzunden ayirmaya gerek yok. ha tabi sapik escinseller var mi var ama biz heterolarda da sapiklar var tecavuzculer var, bu cinsiyete gore bir sey degil bence. escinsellerin tek yanlis oldugunu dusungdugum bi konu var o da su lgbt mitingleri veya su exagerrated olaylar. esitlik istiyolar evet, evlenme haklari var diye biliyorum ve acikcasi anlatildigi gibi kimse de escinselleri dislamiyor arkadaslar. ha varsa laf atan keko ve cahilin tekidir zaten onlarda da her halt var sabikalari tuvalet kagidi rulosu gibi oluyor spesifik olarak escinsellerle ugrasmiyolar yani. escinseller bunu asiri abartiyor. esitlik diyorlarsa heterolar gibi takilsinlar, degisik degisik triplere girmeleri gerek yok onların da cinsel durumu gayet normal, normal ca yasasinlar. bu diziyi de gay olaylari var diye izlemeyen ikiye ayrilir. 1 gercekten igrenen 2 homofobik. her insan cinsellikten igrenebilir, acikcasi benim de hosuma gitmez bir erkegin erkegi sikmesini izlemek. bi escinsele de erkek kadin seksi ayni sekilde. bunun icin bu kadar emek verilen bi diziyi siktir cekip birakmak salaklik ve ayrimcilik. boyle insanlar omurleri boyunca egolari yobazligi ve geri kafaliligiyla yasayacak...

Çoğunuz eşcinselleri savunurken bile homofobiye devam ediyorsunuz. Eşcinselleri kendi ''normal'' kalıbınıza sokmak istiyorsunuz, zaten anormal olduklarından değil ama onların hayat tarzına karışma hakkınız yok. Normal-anormal ayrışması muhabbeti gereksiz.
O rahatsız olanlar da izlemeyebilirler, Showtime onlar yüzünden batmaz.
Eşcinsellerin uğradığı nefret abartı diyenlerin de hem gözleri kör hem kulaklaı sağı hem aklı kıt olmalı.

Heteroların seks sahnesini izlemek istemeyen, sıkılan, abartı bulan eşcinseller de olabilir lakin daha hiçbiri de çıkıp herhangi bir dizi için içinde hetero seksi var diye izlemiyorum açıklamasını yapmamıştır. Neden heteroların böyle açıklama yapma gereği hissettiğini anlayamıyorum, izlemiyorsanız izlemeyin, sebebi kimseyi ilgilendirmez, kimse onlar için aaa neden izlemiyor bu diziyi diye bir sorgulama yapmıyor.

Erkeklerin seks sahnesinde midesi bulanan lezbiyenler de var ama onların ağzından "ıyy iki erkek..." tadında bir cümle duyamazsınız. Her insan her şeyden zevk alacak, onlar gibiyse yapılanı görsel olarak güzel bulacak diye bir kaide yok.

Kısacası, insanları olduğu gibi kabul etmeye çalışanlardan olun çünkü aksini düşünüyorsunuz diye kimse sizin beyninizdeki insan kalıbına girmeyecek. Herkes istediği ile sevişsin, öpüşsün, kavga etsin, ne yapıyorsa yapsın..

Aşk elbet kazanır :')

Yabancı dizilerin yüzde 89'unda gay karakterler çok bunu yıllardır dizi izleyen biri olarak söylüyorum rahatsız oluyor muyum hayır beni ilgilendiren ve midemi bulandıran bir şey yok insanların özel hayatlarına ve her şeyine saygı duyan biri olduğum için umursamıyorum ve ölene kadarda böyle devam edeceğim ve bence arkadaş ortamını yeniden göz gezdir derim güzel kardeşim

konuya abone kullanıcılar 13

Yukarı Çık