"birini seviyorsan onu asla incitmemelisin. asla." -american horror story

Shameless tartışma forumu

Tüm Forumlar > Shameless > NOEL FISHER SETE GERİ DÖNDÜ

yeni konu aç NOEL FISHER SETE GERİ DÖNDÜ

Senaryo yazarımız Sheila insta hesabından Noel ile olan fotoğrafını paylaşıp, 'bakın senaryo okumasında kimi buldum' yazdı! Daha sonrada ekibin masa başında fotoğrafını paylaştı, yanda noel fisher mickey yazılı kağıt da var! o kadarr çok özlemişiz ki mickey milkovich'i gerçekten çok mutlu oldum

noel fisher 7. sezonu kurtarıcak<3

fotoğraflar fb sayfalarında ve gruplarda geziyor oradan bulabilirsiniz

Artık Gallavich sahneleri istiyorum içim çürüdü

7*09 da görcekmişiz Noel'i .Umarım doğru değildir daha erken gelsin istiyorum

mickey dönüyor ama 7*12 nin çekimlerinde hala trevor var. Umarım mickey i trevorın daha iyi olduğunu falan göstermek için getirmemişlerdir. Gallavich görmesek bile mickey i mutlu görmek istiyorum çok özledim be

ayrıca noel fisher kendi twitter hesabından geri döndüğü ile ilgili tweet atmıştı ki zaten onun sette fanlarla bir sürü fotoğrafı var hatta shanola , emma kendi ig hesaplarından fotoğrafta paylaştı yakında kendisini dizide görücez tam emin değilim ama 9. bölümde gelecek büyük ihtimalle Ian trevor ile kavga fln edicekmiş galiba ( brz spoiler oldu kb )

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Aynen arkadaşlar, ayrıca Cameron ile fotoğrafları da geldii

**İLERİKİ BÖLÜM SPOILERLARI!!* dönüşü şöyle olucak, polisler gallaghers evine gidecek ve ian'ı sorucaklar, sonra ian gelicek işte dicekler şu şahıs kaçtı, sizde onunla görüşmüşsünüz yerini söyleyin falan , böyle öğreniyorlar + kaçış sahnesini de görücekmişiz ve daha sonra ikisi kaçıcaklar zaten, jeepin içinde fotoğrafları falan var setden gelen

benim düşüncem, bu sezon ian ve trevor olarak biticek ama final olarak gallavich endgame olucak, umarım öyle olur olmasa da mickey daha iyilerini hakediyor... ayrıca @the gudubet çok haklı, mickey sadece reytingler için kullanılacakmış gibi:( trevor yüksektilip, mickey ian'ın verdiği kötü kararlardan biri olarak gösterilicek.. trevorı hiç sevmedim zaten, o işleri karıştırıcak ama her türlü finalde var işte, neden varsa (cameron gallavichci ama twitterdan sürekli i&m fanartlarını rtliyor:'D)

ayrıca Monica da dönüyor :) (kavga sahnesinde o da var, ian ve trevorı ayırmaya çalışıyor, videosunu çekmişler sete gidenler)

ve çok üzücü bir şey olucak diğer karakterler hakkında ama söylemiyim :(

**SPOILER BİTİŞİ!!**

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık