"insanları takmamayı öğrenebilirsen daha mutlu olursun." -dexter

Shameless tartışma forumu

Tüm Forumlar > Shameless > Sheila'yı seven bi tek ben miyim ?

yeni konu aç Sheila'yı seven bi tek ben miyim ?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Farkettim de herkes Sheila'dan nefret ediyor. Karakteri de oyuncunun canlandırması da çok eğlenceli. Evden çıkamaması yada tam çıkarkan başına gelen malum uçak olayı dizinin en iyi sahnelerinden. Bence Sheila shameless'ın olmazsa olmazlarından. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Sheila ya bayılıyorum psikolojik sorunları var ama kadının mimikleri ve duygusallığı beni öldürüyor hocam lkgşdkşl

Kadının mimikleri tavırları tam kopmalık :D

bayağı bi sövmüşsünüz ama dizinin ilk sezonundan itibaren Sheila'sız düşünün. olmazdı. karakter diziye renk katıyor benim kanaatim

Alperentaha'ya katılıyorum ben şahsen bitirdim diziyi ve acıkcası ne kadar gıcık ne kadar dengesiz olsa eglenceliydi sahneleri, tiplemesi. Dizi onsuz belki evet olabilirdi ama bu kadar eğlenceli olamazdı. Bu arada Sheila'yı canlandırmayı deneyinde hakaret edin siz Joan Cusack kadar iyi canlandırabilir misiniz ? Sevmesenizde emeğine saygı duyun lütfen.

Sheila'ya olsa da olur olmasa da olur gözüyle bakıyorum.

yok be karı çatlak tam komedi frank'e soktugu dildoları hatırladıkca haykırıyom :D

Tatlı bı karakterdi ya :D Geri dönmeyecek bir daha sanırsam :/

sanırım ben onun halıne uzuldugum ıcın sevıyorum.ayrıca basarılı bır oyuncu,rolun hakkını verıyor.evden cıkma cabalarının oldugu sahneler dramatık oluyor:(

Bence Joan Cusack çok iyi bir oyuncu ve Sheila çok iyi canlandırıyor , ben çok tatlı bir kadın diziye komiklik katıyor , diziden çıksa yokluğunu hissederim :)

O hastalıklı ruhu izleyiciye geçiriyorsa olay bıter benım ıcın

Yukarı Çık