"+telefon çalıyor. -çılgın bir fikrim var anne. aç!" -the big bang theory

Sherlock tartışma forumu

yeni konu aç Johnlock

Arkadaşlar biri bana açıklama yapabilir mi?
Neden çok fazla izleyici bu konuda fazla kararlı. Johnlock derken nasıl birşey kastediyorlar anlamadım. Yani neden birlikte olmak zorundalar. Kesinlikle yanlış anlaşılmasın eşcinsellik konusunda bir giderden dolayı konuşmuyorum. Sadece düşünüyorumda Sherlock ve John'un öpüşme sahnesini mi istiyorlar yada benzeri birşey? Çünkü bana iğrenç geliyor. Yada ben mi yanlış anladım?

Yahu arkadaşlar ne olursa olsun bence Sherlock Holmes aseksüel bir karakter ve öyle kalmalı. Bence Sherlock Holmes ve John Watson'un dostluğu diziyi güzel yapıyor. Ama dizide öyle bir şey olursa da karşı çıkmam tabii

Öncelikle belirtmeliyim ki 7 ay önce olan bu başlık dikkatimi çekti. Şimdi konuya gelecek olursak tüm kitapları neredeyse eksiksiz olarak okumaya çalıştım çünkü bilirsiniz insanı etkiliyor ve kitaplarda Johnlock sahneleri çok ilgimi çekerdi hep Watson'ın hiç bir zaman evlenmesini istemedim çünkü onlar birbirleri için ve çok hoşlardı. Dizidede açık olarak gördüğüm üzere ben şöyle bir teori yürüttüm Sherlock'un tavrı ve bakışlarından gay olduğu John'un ise Sherlocka ilgisinden ve aynı zamanda kadınlarla olan alakasından biseksüel olduğu kanısına vardım. Elbette öyle öpüşmeli sevişmeli şeyler görmek istemem ama sonsuza dek sadece birbirleri için yaşayabilirler birbirine gizliden aşık olan iki en yakın arkadaş gibi.

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık