"herkesin hayatına kimse karışamaz." -bir dost

Skam tartışma forumu

yeni konu aç 4. Sezon

4. sezonda kimi anlatacaklar ya onu biliyor musunuz?

Sana'yı çok isterim ama şu yürek Even diye çırpınıyor resmen.

chris olsun başka bir şey istemem

Reytingleri arttırmak hedeflenirse, Even anlatılır. Evak'ı gene de göstermek isterlerse ya Vilde ya Sana anlatılır çünkü ikisi de Isak ile iletişim halinde. Vilde anlatılırsa Magnus'u da görebiliriz. Jonas'ı da çünkü Magnus ve Isak'ın arkadaşı. Çünkü Vilde bir nevi köprü niteliğinde karakterler arasında iletişim açısından. Sana da enteresan bir sezon olabilir. Büyük ihtimalle yeni sezon ya Vilde ya Sana ya Even hakkında olacak.

kesinlikle biliyorum ki bu söylediğim belki en düşük ihtimal ama şu depresyondakş kız Linn eskild ve noora nın ev arkadaşı olan o çok ilginç bi sezon olmaz mı depresyonunu izliycez evet ama isaktaki gibi bir karakter gelişimi görüp depresyondan cıkmasını da izleyebiliriz belki bir partner ile belki farklı bir şekilde ama ilginç seyler çıkabilir, gzemli kalan karakterlerden biri olur gibime geliyo benim bunlarda linn, çok silik bi karakter olarak kaldı kız chris, sana, belki vilde ana karakter dısında en cok gördüğümüz kişi vilde bu teoride bu onu en son sıraya koyuyo, magnus olabilir onu da görmeyi cok isterim mesela eskild çok hoş olur o karakter çok iyi kısaca herkesi görmeyi istiyorum ben hahahdksfj

Eğer vilde olursa sezon çok sıkıcı olur bence even yapmalılar <3 <3

konuya abone kullanıcılar 14

Yukarı Çık